I bet you would like to undress me

Hade egentligen tänkt gå och lägga mig nu direkt, men fick sms om att nelly har supermega rea så måste ju kolla in den. Kommer väl sluta med att jag sitter här vid datan i en timme till, brukar bli så ju!
Jobbat idag och fick gå hem tidigare för jag skulle hinna till arbetsförmedlingen och arbetslivsesurs, skönt att sluta tidigare iallfall.
Sen visade Mimmi mig nån ny serie, Pretty little liars, heter den, och nu är jag helt fast! Glodde tre avsnitt på raken och sen så funkade såklart inte det fjärde så då blev jag lite förbannad.
Jockisen kom förbi en sväng så vi stack iväg och skulle köpa glass. Men sofierokiosken var stängd, så det blev ner til gröningen och där var alla ochså stängda, så det slutade med en Cornetto strut på Mästerlivs, jag som va sugen på kul glass med massa strössel!!

M ♥ J

Var trött som fan i morse när klockan ringde, men eftersom det är så fint väder är det inte lika jobbigt att gå upp så tidigt. På jobb fick jag göra 800 grillspett, vill aldrig mer se ett ända grillspett till i hela mitt liv! Gjorde även köttfärs och fy fan va äckligt det är egentligen! Klockan 17 slutade jag äntligen och då var det plattan i mattan hem och käka. Sen ringde syrran och ville ha skjuts till Råå, och eftersom jag hade snott hennes bil så fick jag ju köra henne. När jag ändå var på Råå så passade jag såklart på att träffa min loverboy! Nu ska jag sova så jag inte är lika trött imonbitti!


Jag älskar min fina pojkvän, han är faktiskt bäst, bara så ni vet det liksom!


Wooooorking

Var första dagen på mitt nta jobb idag. Var väl helt okej, sjukt enformigt för mig som blir uttråkad aslätt bara, men va fan ska man göra? När jag kom hem så längde jag i mig lite mat och sen drog jag till gröningen ed Paui och krängde glass. hängde med Fanny i hennes lilla glasskisok och sen kände jag mig extra snäll så gav henne skjuts hem. Jocke var hos Vigge så det passade skitbra, snackade och pussade på honom lite, inte helt fel! Nu sitter jag här, borde lagt mig för typ 45 min sen men fick en jävla massa annat att göra. har världens dilemma på onsdag, måste vara på två ställen samtidigt, vet i fan hur det ska gå till dock, men det får väl lösa sig. jaja god natta alla mina tio läsare!!!

You know that I love you

Är sjukt tött nu efter att ha sovit alldeles för lite de senaste tre dygnen. Så nu ska jag gå och lägga mig, ska upp tidigt imon för att att börja på mitt nya jobb, och då vill man ju gärna vara så pigg som möjligt. Saknar dock min älskade Jockis här brevid mig, tycker inte alls om att sova utan honom!


MIDSOMMAR

Nu är jag hemma igen! I torsdags åkte vi upp till Mullsjö för att vara där över Midsommar. Verkligen svinmysigt ställe och en massa kul folk. Har paddlat kanot, åkt sexhjuling, sjutit pilbåge och bastat och supit som ett svin. Har haft det skitbra iallafall, pallar verkligen inte berätta om hela helgen, kan heller inte visa så mycket bilder för jag tog inte alls så många som jag hade planerat, men iafall, här kommer några.


Feeling so good

Nu är jag hemma igen efter att ha varit ute på lite äventyr. Körde till Nordströms där Jockes pappa jobbar, har fått jobb där. Så chefen skulle höra av sig imon om tider och sånt, så göööött!!
Sen blev det en sväng inom systemet och in på Väla. Beställer alltid mitt smink från USA, världens bästa smink, men nu har det gått tre veckor sen jag beställde och jag har fortfarande inte fått det, säkert nån jävel på posten som snott det! Så fick akut köpa nått skit från Isadora. Blev även en ny deo för den jag har nu luktar fan svett från början, hur kul är det att ta på sig en deo som redan luktar bajs? Hade en skitbra innan men kommer ju såklart inte ihåg hur den såg ut, men hoppas att det var rätt jag fick med mig hem, kan ju inte lukta heller om det är rätt för är så täppt i näsan. Sen köpte jag även med mig hela tasty house också så jag kan sitta och kränga i bilen imon. Fast jag har typ redan ätit upp hälften redan så det blir nog inte så mycket kvar till imon!
Har skrivit packlista och allt så nu ska jag börja packa, men det är säkert nått skit jag komemr glömma ändå, är sämst på att packa!

22 JUNI

Var hos doktorn idag och det var bara ett virus som det nästan alltid är! hatar alla dess virus, vill ju få penicillin så skiten försvinner! Har så in i helvetes ont i halsen! Får ta och kränga massa panodil och ipren, funkade skitbra när jag hade körtelfeber så det borde funka nu med!

I don't wanna be sick!

Mitt huvud dunkar, men hals är cp, mina bihålor är helt mysko, så kill meee!! Vill inte bli sjuk nu ju, måste vara frisk till på torsdag! ska iallfall till doktorn imorgon så får se om det är nått eller om det bara är nått tråkigt virus. Annars ska jag ta det jävligt lungt och inte lyfta ett finger fram till torsdag så jag blir frisk!


I love you so much

I fredags var det förfest hos Olli, massa god mat och dricka. Kutade till bussen i regnet för att dra ner till stan. Tänkte dra till Tivoli men dte var ne jävla lö och kände inte för att stå och vänta där i ösregnet. Så det blev Stinsen och sen Bara rock med Fanny och Hanna. Tog det ganska lungt och var hemma igen vid halv tre.
Drog hem till Jockelove på lördagen och tog det mest lungt.
På söndagen spelade vi minigolf, och jag är fan inte så bra på det som jag trodde. Gjorde iallfall en hole in one, inte helt illa ju. Var sjukt trött på kvällen och hade riktigt ont i halsen, så jag somnade ganska fort. Sov dock dåligt, har nog haft feber hela natten, vaknade jag inte av att jag hackade tänder så vaknade jag av att jag typ badade i svett, so fresh! men jag måste va frisk till på torsdag så nu sitter jag och knarkar massa c-vitamin och massa annat skit som sägs vara bra, får se om det hjälper.
Nu är det soligt så jag ska ut och bättra på brännan!



17JUNI

Drog in till stan och käkade thai med malleballe, sen blev det såklart en sväng på tsna som alltid. Träffade Jennys bror på knutan och sen körde vi snabbt som fan till Kastrup. När jenny tillslut kom ut blev det en massa kramar och tårar! Drog hem till hennes mormor och morfar på landet och fick en massa goda mackort och jordgubbar. träffade även en jävla massa hundar som dom hade i ett stall elelr nått, supersöta. Sen hm till Jenny där hennes grannar hade en liten överraskningsfest med massa champagne och godis. fick skjuts hem och nu ska jag lägga mig för ska upp tidigt imorgon för att gå på nått jävla infomöte om nån arbetssak, vet själv inte riktigt vad det är men men!


Jenny is back!

Schysst av solen att inte titta fram idag! Jag och Malin hade ju tänkt steka hela dagen, men det kan vi ju glömma nu!
Ska iallafall vara på knutan 15.45 för att sen åka till kastrup och hämta upp Jenny som är hemma igen, ska bli kul!!


GUBBJÄVEL

Så jävla najs väder idag! Jag har varit ensam hemma hela dagen och då pasade jag ju såklart på att sola topless, finns inget fulare en linjer från bikinin! Så där ligger jag ute i solen helt inne i min egen värld och läser Vecko revyn så här jag plötsligt någon säga " är Thomas hemma?!" då står min jävla granne inne i vår trädgård och glor på mig. Jag blev livrädd och hoppade säkert en meter upp i luften av rädsla, tur jag hade tidningen i handen för den fick jag lägga över mig. Gubbjävel som bara klampar in, använd plingaren på framsidan som vanliga människor gör!
Nu sitter jag iallafall hemma hos Jockis, vet inte rktigt vad vi ska hitta på, men det är ju så fin väder så jag vill iallafall vara ute!


Mysdag

Idag blev det en liten tripp till Halmstad. Vädret sög dock först, ösregn och åskade som fan. Men när vi var klara och skulle åka hem så blev det strålande sol, så då körde vi inom Båstad och had elite picknick, inte helt fel såhär på en tisdag.
krängde en räkmacka när jag kom hem och sen blev det en promenix med syrran.
Imorgon ska tydligen sommaren komma, så då ska jag bättre på min bränna, för det behövs kan jag säga er!


Your kisses are so sweet

Sov hos jocke inatt också, kan ju inte slita mig från den killen asså!
Måndag idag, har en insane huvudvärk och ska dra till arbetsförmedlingen nu typ, det gör ju inte precis att huvudvärken blir bättre!


11 JUNI

Skulle till arbetsförmedlingen i morse, hade såklart ställt klockan helt fel, så försov mig lite, tur man har en pappa som skulle dit samma tid så han väckte mig. Var sjukt trött när jag vaknade, kunde inte alls somna igår. Har lagt mig vid tio hela veckan, blir alltid skittrött när jag är förkyld, men igår så var jag inte alls trött och kände mig inte lika förkyld, så då var jag tillbaka till det gamla vanliga att inte kunna somna. Låg och vände mig tusen gånger och sen vid ett så ringde Fanny från sweden rock, så då fick jag höra lite najs musik, inte helt fel när man ligger och inte kan sova.
Drog iallfall till arbetsförmedlingen och där var lika tråkigt som vanligt! Tänkte hoppa in i duschen snart och sen så blir det studentfirande!

STUDENT

Imorgon tar alla studenten, fatta att det är nästan exakt ett år sen man själv gjorde det! Hela den veckan var så jävla galen, jag vill göra om allting tusen gånger om! Är sjukt avundsjuk på alla och har bara lust att gråta!


10 JUNI

Är superdupermegadunder uttråkad, så då fick det bli en lista!

Favoritcafé: Typ Espresso House
Favorittidning: Läser allt fråv SOLO till Slitz och Illustrerad vetenskap
Favoritplagg i garderoben just nu: Lever i min svarta kjol! 
Vanligaste färgen på mina kläder: Svart!
Mitt rum är: Jävligt rörigt!
Mig själv med tre ord: mysig, bitchig och lite småkonstig!
Jag tränar: alldeles för lite
Jag ville bli när jag var liten: Fönsterputsare eller mumie!
Nu vill jag bli: Hudterapeu eller florist 
Humör just nu: Riktigt glad
Är det nåt du absolut inte äter: ärtsoppa
Hur många kuddar sover du med: tres
Morgon- eller nattmänniska: natt!
Sparare eller slösare: Jag är faktiskt sjukt bra på att spara!
Bästa film: american gangster
Hur många barn vill du ha när du blir stor:
 2, en pojke och en flicka
Bio eller promenad: promenad, men bio om det är dåligt väder 
Är du kittlig: Oh yes, säger inte var för Jocke läser detta och då kommer han kittla ihjäl mig!.
Det här är jag bra på: Tycker jag är bra på det mesta, förutom matte!
Chips, morötter eller godis? Godis! Men morötter och dipp är förjävla gott! 
Stökigt eller välstädat? (ditt rum) : Alltid alldeles för stökigt!
Kaffe, te eller inget alls? Vatten?

He is amazing

Det blev Väla idag, två gånger till och med! Först med Mimmi och då hittade jag en klänning som jag tänkte ha på mig på fredag. En halvtimme efter att jag kommit hem så ringde Jockelove och frågade om jag vill dra till Väla, och va fan jag hade ju inget annat att göra ändå så why not liksom? snodde bilen och körde till honom och sen vidare till väla där jag köpte ett par shorts, provade inte dom eftersom jag redan hade provat dom en gång innan, men nu när jag kom hem så satt dom inte alls som dom gjorde sist, så vet i fan om jag ska lämna tillbaka dom. Sen hem till Jockis och käka och sen en massa mys, love it!


I wanna be a billionaire so fuckin' bad

Vilket jävla tråkväder det är idag! Har bara lust att ligga inne och glo film hela dagen, men hur kul är det när man inte har sin boyfriend brevid sig som man kan mysa med?
Nä nu får det bli en lång dusch sen drar jag till Väla eller nått om jag har bilen dvs. Jag behöver jacka, skor, tröjor, klänningar, ja jag behöver fan allt!


8 JUNI

Vaknade av mig själv kl 5 och kunde inte somna om, låg bara och väntade på att klockan skulle ringa. Körde sen iväg till Landskrona, fick köra som en jävla galning för att inte komma försent! När jag kom fram så var det först ett informationsmöte och sen så fick jag vänta en timme på att det skulle bli min tur att göra några tester. Jag fick ge lite handmassage och klippa nån figur och sen babblade jag bara på om en massa, inte svårt alls ju. Så jag är redan hemme, trodde att jag skulle va där till 17 men eftersom jag heter Andersson stod jag högt upp på listan och var bland dom första dom fick göra testerna, inte helt fel att heta Andersson ibland faktikst!

Nu ska jag bara ta det lungt, har ont i huvudet och är sjukt trött, sen drar jag inte till stan och käkar lunch med Malin och Paui!

Hudterapeut

Imorgon ska jag till Landskrona för att göra lite tester och sånt till den utbildningen jag har sökt. Ska va där 8.30, är dock mest orolig för hur jag ska hitta till Landskrona helt själv. Har hela tiden gått och trott att det är på onsdag jag ska dit, men så sa mamma i lördags att nä men Malin det är ju på tisdag, då fick jag lite panik, då blev det helt plötsligt en dag mindre att förbereda sig på liksom! Får hoppas att det går bra iallafall! Är äckligt förkyl så nu ska jag lägga mig så jag är pigg imon!


I wanna kiss you all the time

Har inte pallat blogga på hela veckan typ, alldeles för fint väder för att sitta vid datan ju. Men nu regnar det och jag är lite sjuk så idag ska jag fan inte göra ett piss mer än att sitta vid datan!
Anyway, jag och Jockis har levt samboliv hela veckan och passat Johannes katter och hus, mycket mysigt!
I fredags satt vi ute och grillade, drack vin och snackade massa skit. Jocke skulle klippa håret och frågade mig om jag kunde klippa det vid öronen,  jaja tänkte jag, det är väl i så jävla svårt, men jag fattade inte riktigt hur jag skulle göra så drog med rakapparaten och det blev alldeles för kort, så nu har han en snygg fläck precis vid örat, han blev ju inte så jätteglad precis.
På lördagen blev det en massa solande i det fina vädret. Och Jocke skulle ge igen för det med håret så han stoppede en isbit innanför mina trosor, skitskönt verkligen. Skulle bli utgång på kvällen, Tivoli och allt, jag var sjukt pepp men så fick jag feber så det blev att stanna hemma. Mådde inte helt hundra på söndagen heller så Jocke bäddade ner mig ute i skuggan med en massa filtar så där låg jag och hade skönt. Sen drog vi till Maxi och jag fick köpa mitt älskade nässpray så då mådde jag mycket bättre. Hade en mysig kväll med kubb och massa mys, en perfekt sommarkväll helt enkelt!

Haha måste ju berätta vad jag gjorde inatt. Har varit så jävla snorig så vaknade mitt i natten och skulle ha tag på toapapper, så sätter mig upp och tar ner min tavla som jag har på väggen nere vid sängen, tar ner den för att öppna ett kassakåp som jag hade fått för mig att jag hade där bakom tavlan, vet ifan om jag halvsov eller hade feber och yrade eller vad jag nu höll på med, men sen kom jag ju på att där inte finns nått kassaskåp med toapapper i alls utan pappret stod ju på mitt nattduksbord, sjukt cp!

Fan va tråkigt långt inlägg detta blev, men skit i det, skriver mest för att jag ska komma ihåg vad jag göra om dagarna ju!


Älskar denna killen så sjukt mycket!


SATC

Sex and the city var ju för fan svinbra! Alla jävla kritiker som sagt att den var dålig kan hålla käften för dom vet inte vad dom snackar om!


Movie time

Vilket jävla skitväder det är, är jävligt trött på det! Men det är perfekt bioväder, så ikväll blir det sex and the city 2 med Paui!


RSS 2.0