skjut mig!

Jobbade som sagt i lördags. Sjukt tråkigt att jobba på helgen. Är helt död efter fem dagar och så ska man upp och jobba en sjätte dag, suuucks! Jobbade bara till tolv och sen var det rätt hem till sängen och sova så jag skulle va lite pigg på kvällen. Fesetn var riktigt rolig, tills jag blev för full och lite annat skit hände, men annars var det väldigt lyckat.
Mådde ganska hufsat när jag vaknade på söndagen, lite skallebank bara, gött tänkte jag, tordde det skulle bli värre än så här med tanke på hur full jag var. Hade ganska fel där, illamåandet kom efter nån timme som det alltid brukar göra.
Och inte nog med det så ha rjag fått urinvägsinfektion igen. Höll på att dö på jobb så var tvungen att sticka hem vid 14, som tur var fick jag skjuts hem. Och shysst som min doktor är så skrev han ut extra mycket penicillin förra gången så den bara låg här hemma och väntade på mig, kanon!
Nu blir det OC för min del och senare hem till Jocki och pussa på honom 


Boring friday

Klockan är halv åtta, och jag funderar fan på att gå och lägga mig. Ska upp 5.15 imon och jobba, kul fredag kväll jag har liksom. Att jobba sex dagar i veckan är fan inte okej! Och ska sova hemma i min egen säng för sörsta gången på tre veckor, och helt ensam, don't like!
Efter jobb imon blir det direkt hem i sängen och sova och sen blir det fest som fan, ska bli kul!
Hängde med Jocke och kollade lägenhet igår, riktigt fin var den. Han la ett bud och idag ringde han mig och sa att han hade fått den, hur gött?! Är så glad för han skull!
Har sjukt ont i ryggen så ska be mamma om massage nu, och sen blir det idol, om jag orkar hålla mig vaken dvs!


20 SEPTEMBER

Då var det måndag igen och en hel vecka framför sig. Helgen har bestått av Idol, jobb, bastu, lite drickande, Väla, röstande och massa mys.
Har en helvetes jobbig vecka att se fram emot på jobb, suuucks! Men får tänka på den feta lönen som trillar in på kontot den 25, så känns det iallfall liiiite bättre!
Nu blir det lite Oc sen in i duschen och sen hem till älsklingen!


This is killing me

Jag har åkt på världens mega förkylning! Hes som fan och näsan är helt täppt, kanske till och med har lite feber, känns så. Har inte alls tid eller lust att va sjuk!
Har fått för mig att det är fredag idag, och längtat efter att få kunna sova ut ordentligt imon, men nu är dte ju inte fredag så det blir upp och jobba tidigt imon som vanligt. Spelar egentligen ingen roll om det är fredag eller inte för ska ändå jobba kl 6 på lördag också. Jag orkar verkligen inte det, är så himla trött och vill bara ligga i sängen en hel dag. 
Nä fuck va deppig jag är nu! Om jag ens pallar resa mig ska nog ta och baka lite muffins så jag blir lite glad. tar med några till Jocke sen så han också får saka, om där blir några över dvs! ;)


Say whaaat?!

Denna dagen har gått sjukt fort, fattar inte riktigt varför? Fick jobba över ett tag, men det gjorde inte så mycket. Gick en sväng på stan sen för att döda lite tid innan jag skulle till UM.
När jqg stod och väntade på bussen för att åka hem så kommer det fram en skitskum snubbe och säger att han tycker jag ska bli modell, han var stenseriös och tyckte jag var som klippt och skuren för det jobbet. Det tycker ju inte rikitgt jag, speciellt inte när man står helt lökig med fettigt äckligt hår och knappt nått smink, men ja, det är ju kul att nån tycker man ser bra ut fast man känner sig förjävlig.
Nu ska jag gå och flörta till mig lite skjuts till Jocke, pallar inte åka buss, blir så sömnig av det!


You´re my number one

Har inte gjort mycket vettigt efter jobb idag, rikitgt skönt att göra ingenting.
Ska snart dra till bussen och åka till Jocke. Tar 220 dit för jag och Malin ska ha en liten bussdate, har man inte rikigt tid att ses så får man helt enkelt bestämma att man tar samma buss istället, låter ju sjukt deprimerande!

7 SEPTEMBER

Har så jävla mycket att göra på jobb, stressar hela tiden. Lite stress är okej, men nu har dte fan blivit för mycket. Sen när man väl sätter isg på bussen och börjar slappna av så får jag alltid en sån jävla huvudvärk!
Ska snart dra till bussen och åka hem till min favorit. Bor hos honom på nätterna så jag kan åka med Lasse till jobb eftersom bussarna inte går så tidigt. Jag vill iallafall se på idol ikväll, men jag antar att han vill glo fotboll, så vi får se hur dte blir med det!

5 SEPTEMBER

Var som sagt i tyskland med jobb igår. Köpte med mig en hel del dricka så nu har man så man klarar sig ett bra tag. Det var riktigt roligt, typ alla som jobbar på Nordströms är helt galna. Var hemma vid halv åtta och och efter att ha gått upp halv sex var jag ganska död. Men jag och Jocke cyklade till bårslöv och Johannes och händge där ett tag. Resten drog ut sen så vi cyklade hem ganska tidigt.
Är fortfarande trött som fan, har inte alls sovit tillräckligt, men skit it det. Ska förmodligen dra till Ikea en sväng snart så nu ska jag gå o fixa fejjan!

Jag har världens finaste pojkvän, finns ingen bättre! Igår hade vi ett år, och det måste ju firas! Vi gick ut och åt på Oasen, det var riktigt gott. Och sen var vi ju tvungna att ha toblerone fondue till efterrätt, såå gott, tror aldrig jag har varit så mätt i hela mitt liv! Kutade till bussen och var ganska död när vi kom hem. När jag gick upp till sovummet så hade han tänt en massa stearinljus, så mysig.
Har varit en jävlig dag på jobb, har faktikst varit en jävlig vecka. Svinmycket att göra och stressar hela tiden och idag fickjag jobba över en timme. Har man varit på jobb sen sex på morgone så vill man fan hem kl tre när man slutar. Imon blir det ingen sovmorgon heller, ska till tyskland och bordershop med jobb, kan nog bli lite kul. Mindre kul att bussen går kl 7, men jag överlever nog får jag hoppas!

RSS 2.0