27 DECEMBER

Hela min julhelg var riktigt bra. Var här hemma på juldagen och firade lite och sen på kvällen blev det utgång. Jävlar i helvete vad mycket folk det var ute, kändes som hela Sverige var ute och alla hade bestämt sig för att gå ut i Helsingborg. Hade iallfall rikigt roligt och mådde som ett as dagen efter.
Har varit hos tandläkaren idag, hatar det så in i helvete. Men allting såg bra ut, förutom min visdomstand som förmodligen kommer dras ut inom nått år, mindre kul.


Fattar inte varför jag alltid lyckas se mongo ut på bild!


MERRY CHRISTMAS

Hade en ritkigt mysig julafton. Vaknade upp hos Jockelove och gav varandra julklappar. Fick ett superfint halsband, är så nöjd! Sen blev det lite jullunch och sen stack jag hem och fixade till mig. Åkte iväg och firade jul med familjen och hade det mysigt. Jag måsta ha varit jävligt snäll i år, för jag fick en massa fina saker.
Senare idag blir det lite mer julfirande och ikväll blir det utgång, ganska perfekt julhelg faktiskt!


Is it christmas?

Kan inte fatta att det är julafton imorgon, har liksom ingen julstämning i kroppen alls! Får hoppas att den kommer snart, annars är det intekul.
Ikväll blir det middag med Jocke och lite släkt, kokt torks med senapssås, såå gott!
Har haft huvudvärk ända sen jag kom hem från jobb, och den vill fan inte försvinna fast jag har tagit två panodil, får hoppas att jag inte hller på att bli sjuk.


MONDAY

Det är en väldigt trött Malin som sitter här och skriver. Himla tråkigt med måndag, men skönt att jag bara jobbar fyra dagar denna veckan.
I fredags var vi några stycken hemma hos Jocke, snackade skit och hade det mys. På lördagkvällen var det julbord med jobb som gällde. Det var trevligt, men sjukt segt att va där ända till elva, var hundra påp att bussen skulle komma kl tio men jag hade ju ganska fel. Åkte hem till Jocke efter det slutade med att jag,jocke och vigge bastade och jag var inte i säng förr än vid fem. Sen att jag vaknade kl nio och inte kunde somna om sög ganska mycket, fyra timmar sömn är inte okej. Sov som en röv i natt med så nu är jag äckligt trött. Ska käka lite nu innan jag svälter ihjäl!


FRIDAY

Igår var jag och kollade på Mimmis dansuppvisning på nic. Vissa är riktigt duktiga, men vissa är ju mindra bra, och det är dom jag alltid kolla på, för då får man sig ett gott skratt också!
Imorse var jag så sjukt trött. Sove hela natten utan att vakna en ända gång, inte ofta det händer. Var väl fortfarande trött när jag körde till jobb för jag missade avfarten till jobb, märkte inte det förrän det det stod Ängelholm c på alla vägskyltar, då fattade jag att jag borde vända om och köra tillbaka, vrekligen lyckat!


14 DECEMBER

Fick sluta vid ett idag, hade inte ett piss att göra som vanlig. Det är skönt att slutat tidigt men min lön kommer verkligen suga!
Stack nert till stan och mötte upp Paui. Gick en sväng på stan och tog en fika. Mycket mysig dag har jag haft!
Tror även att jag behöver glasögon för jag ser skitkonstigt. Får ta och boka en synundersökning eller nått!


LOVE MY BOYFRIEND

Denna veckan har gått sjukt segt, så det är riktigt skönt att det är fredag!
Igår hade jag inget att göra på jobb så blev tillfrågad att stå på Maxi och bjuda på våra julskinkor, och det ville jag. Fast det var sjukt segt att stå där ända till 18, tolv timmars jobbdagar är inte kul alls!
Ikväll blir det hemmakväll med idolfinal och imorgon ska jag fan i mig köpa alla julklappar så jag har det gjort, och sen på kvällen blir det bio.
Jocke ska va i gbg hela helgen, så kl 5.15 i morse när jag skulle upp så väckte jag honom för att pussa honom och säga hej då. Då sa han att han hade något till mig och så tog han fram en chokladask bara för att det är min namnsdag idag, så himla gulligt av honom. Saknar honom redan och längtar till söndag så jag kan träffa honom igen!


blöööö

Inte en jävle hemma så jag fick ställa mig och laga mat helt själv. Kan ju säga att det inte så bra. Maten smakade rent åt helvete. Men jag tror att ni som känner mig redan hade fattat att den skulle det!


6 DECEMBER

Fy fan vilken tråkigt måndag detta har varit. hade typ ingenting att göra på jobb och Mimmie var sjuk så har stått helt ensam vid min dator hela dagen! Sen lyckades jag även gå in i en dörr och slog i huvet hårt som fan, inte alls skönt!
helgen har iallafall varit bra. Jocke och jag hade tänkt åka till köpenhamn i lördags, men det var så tråkigt väder så vi sket i det, får bli en annan gång istället.
Nu är jag för trött för att skriva över huvud taget så ska gå och äta fiskpinnar som nog är något av det äckligaste man kan äta faktiskt!


Crazy in love

Idag är jag hemma och är sjuk, känner mig helt trött hela kroppen och huvet känns tungt, känns nästan som jag är bakis. Är så sjukt tråkigt att vara hemma, saknar fan att va på jobb. Kommer inte palla va hemma en dag till, så det blir nog att jobba imon.
Eftersom jag har så tråkigt så råkade jag pecis klicka hem ett par skor. Dom är inte rikigt min stil men dom va lite balla så beställde dom ändå. Synd att dom inte kan komma hem i lådan samma dag, så tåkigt att gå och vänta i flera dagar!
Nu ska jag glo lite tv och läsa min bok och bara ta det lugnt och hoppas på at jag känner mig piggare sen! 



Idag har vi varit tillsammans i 15 månader, inte illa om ja får säga det själv!


RSS 2.0