WORK

Blev lite jobb idag 11-15, inte mycke, men bättre än inget!


30 MARS

Har precis varit duktig och varit ute och gått en långa jävla runda med syrran, väldigt skönt, blåser dock lite för mycket!
Vad har hänt annars då? Lite vuxenpoäng till mig som lagade lunch till hela familjen idag, hur ofta gör jag det liksom! Och igår fixade jag med en massa bankpapper och skit, så kännde att det var lite för vuxet för mig så jag var tvungen att köpa mig ett Kinderägg,I´m back to mitt barnsliga gamla jag!



I LOVE MY JOCKE

Jag har haft en förjävla bra helg! Pallar dock inte berätta om allt, för egentligen, vem fan bryr sig? Men måste bara säga att jag kom etta på laserdome, lite stolt faktiskt!
Anyways, kanon bra helg med ett dåligt slut! Skulle ta bussen kl 22.23 hem från Jocke och gick där ifrån vid samma tid som jag brukar, men idag så fick bussjävlen för sig att komma lite tidigare så jag missar skiten såklart! Sjukt irriterande när man ser den komma där borta på vägen och man vet att det spelar ingen roll hur fort jag kutar för jag kommer ändå aldrig hinna! So, what to do? Sitta o vänta i mer än en halv timme på nästa eller gå hem till Jocke igen, men det sket jag i för han sov och jag är trött på att gå den vägen för den är så jävla lång och tråkigt! Då kom jag på den fenomenala ideen att ta 220 till domsten och sen att pappa hämta mig där. Sagt och gjort, jag sprang till nästa hållplats men självklart så missade jag den bussen också, kanon! Så pappa fick köra och hämta mig, riktigt snällt! Så där satt jag och väntade på honom, kissinödig som fan, hungrig, svettig från springandet och som pricken över i:et fick jag en spink i röven när jag satte mig på bänken, love it!
Nu har jag sjukt ont i magen för jag slängde i mig maten alldeles för fort, så good night!

You belong to me, I belong to you

Nä, nu drar jag hem till Jockis. See yaaaa!


summer

I LOOOOOVE VÄDERT


24 MARS

Idag har jag varit sjukt effektiv! Kännde att jag började bli lite uttråkad som vanligt, så då satte jag igång och storstädade mitt rum, helt utan att någon sa till mig, det är inte ofta det händer! Hittade en jävla massa skit som jag inte ens visste att jag hade. Så nu är det skinande rent, får se hur länge det håller. MAmma har tjatat på mig hur länge som helst så idag blev hon glad. Hon sa att dte var den lyckligaste dagen på länge, hmm hon måste ha ett ganska tråkigt liv isåfall!


I'm so fierce that it's so nuts

Shit vilken givande dag jag har haft idag.... eller inte!!! Har inte gjort nått vettigt idag. Gått ut och gått på upptäcktsfärd i Laröd med pappa och lyckats fått svart nagellack i håret som inte går bort, kanon! Nu ska jag käka innan jag dör av svält och sen ska jag fan i mig baka världens godaste kakor, trust me, dom är to die for!!


Pissed of as hell

Vilken kukig jävla fitt dag detta har varit! Och att nån hade tagit all luft ur mina cykeldäck så jag fick leda cyklen hem i regnet gjorde ju mig såå mycke gladare!


21 MARS

Sitter hemma hos Jocke nu. Han är iväg och jobbar eller nått, så jag får underhålla mig själv med The Hills och Slitz tidningar, so fun!!

5 saker ni inte visste om mig

Har världens telefon skräck! Ska jag ringa någon jag inte känner så börjar jag svettas och hjärtat slår asfort och jag får prata med mig själv för att lunga ner mig, jag veet, jag är efterbliven!
Blivit förföljd av en blottare! Sommarjobbade 06 med att plocka skräp på firabad. Då ser jag en naken man i havet men tänke inte mer på det, är i min egen värld och lyssnar på musik och sen vänder jag mig om och märker att han kommit upp på stranden och förföljer mig, jag börjar gå fortare och när han är typ 3 meter ifrån mig vänder jag mig om och frågar vad fan hans problem är, han bara flinar och jag ger honom fingret och springer iväg. Ångrar lite att jag inte knep kuken av honom med den jävla plockaren jag hade och plockade skräp med!
Jag tycker mina ben är som snyggast när jag har duschat och bara står i handuk! jag vet inte varför, men dom är jävligt snygga då iallfall!
Svimmat två gånger på en dag! Var i åttan och vi hade friluftsdag eller nånting, hade inte ätit frukost och hade sån jävla mensvärk så jag svimmade, kanon!
Började svära när jag var fyra! Hade fått en leksakskaffekokare i julklapp och satt och lekte med den. När "kaffet" var klart lyfte jag på locket, ställde mig upp och kollade ner i kaffekokarenkokaren och säger: Man kan se fan i halet! ( jag sa verkligen halet för jag kunde inte säga å) ingen aning vad jag menade med det, men men, var lite små konstig redan då! Vi har det inspelat och det är lika jävla kul varje gång jag ser det.

Japp, jag är uttråkad, as usual!

eyeliner and cigarettes

Slösade bort 1,5 timmar av mitt liv idag! Stack till arbetsförmedlingen för där skulle vara nån jävla rekryteringsträff eller nånting. Och jävlar i helvete vad mycke folk där var! Fanns inte så mycket annat att göra än att ställa sig och vänta i den aslånga kön. När det är typ 10 pers framför mig så säger dom att nu är klockan 13 så nu får ni gå hem, tack som fan, kunde ju skitit i att gå dit liksom!
Mötte upp Fanny och käkade lunch, blev sushi som vanligt, asgott är det! Varför tog det mer än 19 år för mig att fatta det?!
Och nu sitter jag här och gör slingor på mig själv och ser ut som ett mongo. Har även huvudvärk så ska ta mig en Ipren nu!


So happy I could die

Idag har varit en förjävla bra dag, och jag har varit på riktigt bra humör all day long!
Så, varför är jag så glad, undrar ni då säkert, så här ligger det till!

Jag har jobbat och tjänat lite pengar, det har varit soligt som fan, jag har kommit på vad jag vill plugga till och ska söka det nu i veckan, Malin och Paui kommer snart hem, Pistachia hade fått in mitt favvogodis, Jag har varit ute och powerwalkat och jag har världens finaste pojkvän!


Turn me on, take it of

Ameeeen, jag har missat Hollywood fruarna ikväll! Trodde inte alls att klockan var såhär mycket! Hela familjen kollar ju alltid på det tillsammans, typ det ända vi gör allihopa tillsammans, så glömmer dom bort att säga till lilla mig att det har börjat, jag kan ju inte ha koll på allt, har ju sååå mycket andra viktiga saker i skallen!


you taste just like glitter mixed with rock and roll

Skitnajs väder idag, dock jääävligt kallt! Drog in till arbetsfömedlingen innan idag, har inte varit där på jävligt länge så kännde att det var dags. Gick dit och frågade efter min handledare, men hon var inte där för tydligen har hon gått ner till att jobba halvtid, kanske därför jag inte fått tag på henne, hon kunde ju öppnat käften och sagt det! Så fick träffa en annan snubbe som var jävligt mycke bättre och gav mig nått papper om nått ledigt jobb i Portugal, why not liksom? Trodde även att jag inte skulle få några mer pengar av försäkringskassan men det kommer jag, så det var ju gött!
Sen drog jag och köpte mat med mamma, faktikst ganska kul ibland, får man bestämma själv vad man vill ha ;)


You can make it feel so real

Hade för jävla roligt hos Fanny igår, thanks again! Min huvudvärk gick dock aldrig över och jag mådde ganska kass hela kvällen, så det blev ingen utgång för min del.
Har varit hos Jocke hela dagen, glott fotboll och frös röven av mig, va fan solen lurar en, det är jävligt kallt ute ändå, får väl skylla mig själv som bara har skinnjacka på mig!
Och fick ta bussen hem idag för första gången på typ två veckor, ganska segt. Har haft Jockes syrras bil medans hon har varit i mexico, asgött med egen bil ju, saknar den redan!

Good night!

You and me and a bottle of wine

Sitter hemma hos Jocke nu, nyduschad och fixad och med ett glas vin i handen, för snart bär det av till Fanny för att fira henne, blir väl utgång efter det skulle jag tro. Är doch jävligt opepp på det nu, trött som fan och har en fet huvudvärk på g, men det blir det äkert ändring på snart!

Have fun tonight bitches, I know I will!

Stars in our eyes cause we´re having a good time

Kom hem från mannen min för ett litet tag sen, haft mysigt och kollat på Sveriges värsta bilförare där han tycker att jag hade passat in väääldigt bra! Det tycker ju förstås inte jag! Jag är faktiskt väldigt bra på att köra bil, okej, finns ju vissa undantag, har ju bara varit lite dålig tajming att Jocke har varit med i bilen under alla dom undantagen! ;)


Dags att klä på sig kanske?

Jag var en riktigt bitch när jag vaknade, iförsig, är alltid bitchig nu förtiden, men skit i det! Mitt humör har vänt och nu är jag cpglad! Hmm finns nog ingen som har sånna humörsvänbgningar som jag!

Klockan är 13 och jag duschade för två timmar sen och sitter fortfarand i bara handduken,kanon! Ska bara få tummen ur röven och slänga på mig lite kläder sen köra bort till Fänz och ha lite mys!

9 mars

Jag kan verkligen inte laga mat! Tänkte göra nånting gott med pasta o lite annat, men va fan, det smakade röv! Slängde skiten och tog en macka istället!


8 mars

Idag är jag ett bitchigt mensmonster, och för att bli lite gladare så drog jag till stan en sväng och spenderade lite money! Fick med mig ett par nya jeans, en skjorta som jag inte ens har provat, så hoppas att den är snygg, och sen en present till Fänz!


no more alcohol

Har verkligen legat i soffan hela dagen. Har lyft på röven två gånger och det var för att springa till toan och spy. Kom dock inte upp nånting eftersom jag inte ätit nått pågrund av att jag mått så dåligt. Too much info kanske, men fuck that, min blogg och jag skriver vad jag vill liksom!
Hade iallafall riktigt kul igår, förfest hos syrran och sen Cardinal.
Nu ska jag lyfta på röven för tredje gången och gå och göra det jag gör bäst, nämligen baka scones!


kill me

Fy fan vad dåligt jag mår!!


saturday

Hade en super mysfredag hemma hos Jockisen igår, bad, bastu och massa mys, I like!
Var hemma vid tre idag och tog mig en promenix i det fina vädret med daddy!
Jag har världens mensvärk, men skit i det, för ikväll är det utgång som gäller!


So happy

Då har jag äntligen jobbat klart för dagen! Och jag slipper jobba imon, hur skönt? Skulle behöva pengarna men ärligt talat så hade jag inte klarat av att så där en dag till utan att dö av tråkighet! Så imon ska jag bara chilladillen och träna lite!


4 MARS

CONGRATS BIATCH


m m m förkylningsblåsa!

Har varit äckligt täppt i näsan nu i flera månader, men så igår så tyckte jag att der kändes bättre, kanon tyckte jag! Men nää, det är samma skit idag igen, plus att jag har fått en fet äcklig förkylningsblåsa precis där underläppan sitter fast i tandköttet, går så in i helvetes ont! Jag som aldrig får förkylningsblåsor!


BOOOORED

Har jobbat i 8 timmar non stop utan rast! Jag måste nog säga att det var dom 8 tråkigaste timmarna i mitt liv, höll på att dö ett tag faktiskt!


020909

Jocke ♥ Malin
Jag älskar dig så mycket


Work

Nu kör jag snart iväg till Löddeköpinge och jobbar, 12-20.15


Happy as hell

Idag mår jag jävligt bra! Vet i fan vad det är, men jag är bara allmänt glad, I like!


RSS 2.0