bored

Sitter hemma och har en ganska seg lördagkväll, försker glo film, men är alldeles för rastlös. Så sitter och kollar en massa gamla bilder istället, och saknar Paui och Malin!!

MISS YOU BITCHES


Tomato

Kom hem från jobb typ kl 22 igår kväll. När vi hade kört en liten bit så kom vi på att vi hade glömt en sak och fick vända och köra tillbaka. Sen var motorvägen avstängde så fick ta nån liten skitväg hem, jävligt segt!

Jobbat 10-15 idag. Gick och solade efter det, och jävlar i helvete vad jag är röd i huvet nu, look like a fucking tomato!

London baby

Syrrorna drar till London om exakt 20 dagar, jag är ju litte smått avis kan jag säga. Men dom får fan shoppa med sig en massa kul saker hem till mig, annars blir jag pissed!


work

Skulle egentligen jobbat i Lund idag som vanligt, men en var sjuk i hbg så jag fick vara där istället, väldigt mycket skönare. Och eftersom jag fick hoppa in och ta en ordinarie anställds tid, så får jag betalt för det, kanon! Blir nog att jag är i hbg imon också!

Sitter i syrrans lägenhet nu, käkar en sallad, lite godis och glor vänner. Fan asså, jag vill också ha en egen lägenhet!

Voddler

Ligger i sängen nu och försöker få igång Voddler som syrran har fixat, men va fan, jag fattar nada! Har världens huvudvärk så jag lägger ner mitt Voddler projekt och tänker sova istället!

Good night!


I´m in love with you

I fredags stack jag hem till Jocke efter jobb. Käkade Raclette, som jag aldrig ätit innan, men det var riktigt gott. Kollade let´s dance och hade det mysigt. Och för en gång skull somnade jag ganska fort, va sjukt trött efter att ha jobbat en vecka, inte riktigt van vid det.

Körde runt och fixade lite på lördagen sen fick jag skjuts hem och började fixa till mig för skulle dra ut sen. Hade aslång tid på mig att fixa till mig, men som vanligt så blir det alltid att jag får skitbråttom i slutet ändå.
Stack hem till Jenni och förfestade med alla VILA tjejerna, riktigt trevliga allihopa. Sen drog vi ut, var lite överallt, men hängde ganska länge på telegrafen av alla ställen, och kasta de pil, vilket jag är riktigt kass på. Fick rövigt ont i magen så ringde Jocke som fick komma och hämta mig.

Vaknade kl 8 i morse av att jag hade ont i magen fortfarande. Har varit lite halvbakis hela dagen och gått omkring i Jockes lökkläder hela dagen. Sen kom Vigge och en jävligt bakis Fanny. Stack hem till Vigge och gjorde stuvade makaroner, skitgott! Klumpig som jag är välte jag ut alla makaroner i vasken! sen degade vi i soffan och kollade Wrong turn 1.


bulaaaaa

Jag skadar mig ganska mycket på jobb tycker jag. Har skurit mig i handen på en sax som var jävligt vass, har x antal skrapsår och idag så slog jag huvet i en skyllt och fick världens bula. Skulle böja mig ner för att ta galgar och när jag reser mig upp slår jag i huvet hårt som fan, tror hela Nova Lund hörde det!

Sitter här i esängen och är irriterad på facebook, vet inte om det är fel på min dtat eller nått, men kan iallfall inte kommentera nånting, har dock inte orkat gå till den andra datan och kolla om det funkar där, knappt lat!


VILA

Har ju som sagt börjat min praktik på VILA nu, flyter på ganska bra om jag får säga det själv. Larmar varor, packar upp allting, hänger kläderna snyggt och allt sånt ni vet, ganska soft ändå. En nackdel är att man blir sjukt trött i benen och får ont i ryggen av att stå upp så länge, men jag vänjer mig väl snart hoppas jag.

Klantade till det lite när jag kom hem i dag. Pappa bara: jag sticker nu så glöm nu inte att stänga av spisplattan. Jag bara nänä det är lungt. Och va fan gör jag då? glömmer stänga av skiten såklart! Blev lite bränd mat men va fan, lätt hänt ju!



I LOVE ANANS

Sitter i sängen och kränger en massa ananas, såååå gott!


You’re all that I want

Drog hem till Jocke i fredags, drack lite vin och sånt. Blev sen skjutsade hem till Johannes där man fick mer vin och en god drink. Sen hem till Jocke och slagga.

Fixade lite på lördagen och sen hem till Vigge där jag krängde toast och blev asmätt. Sen va jag tvungen att sticka hem för att skjutsa mina föräldrar. Mådde illa hela kvällen och va sjukt opepp på allt, lyckades ändå kränga i mig en hel pizza, gjorde dock inte illamåendet bättre. Jocke ringde vid 2.30. Märkte då att mamma och pappa inte hade kommit hem än. Dom som sa "amen vi komemr vid tolv, allra senast halv ett", yeah right! Så jag hoppade in i bilen och körde till stan och hämtade Jocke och sen my parents.
Och idag har jag bara myst med Jocke och hängt hos Johannes.

Nu ligger jag här i sängen som luktar gott av Jocke och funderar på att nanna, min praktik börjar ju imon, så då får jag ju va lite pigg!


kärleeeek

Malin ♥ Jocke


fucking awesome muffins!!!

Så, I´m back, och muffinsarna blev rövigt goda och jävligt snygga!!!
Jag är fan bäst på att baka. Synd att man inte fick betyg i det i skolan, hade jag lätt haft MVG!
Hade man inte behövt gå upp så tidigt så hade jag lätt blivit bagare!


rubrik

Hade ingen aptit alls när jag åt kvällsmat, åt typ en halv potatis. Efter typ en halvtimme började jag bli lite småsugen på nått, så tog mig en morot. Men nu är jag jääääättesugen på nått!

brb, ska bara baka en kladdkaka!


Massage!

50 minuters helkroppsmassage på Electa, rikitgt asskönt!


happyface

Dagen började ju jävligt kass, men jävlar i helvete vad den slutade bra!
så här ligger det till. Har fått praktikplats på VILA i en månad, som förhoppningsvis kan leda till något mer.
Skitbra ju! Så nu sitter jag här och firar med en drink och kränger lite paj ;)

PEACE OUT 


femte gången gillt

Vaknade imorse klockan 5 och kände att jag hade urinvägsinfektion. Började ana det redan i söndags men tänkte att nä fan jag kan inte få det en femte gång, men tydligen så kunde jag ju det, kanon kul!
Ringde vårdcentralen och fick en tid tjugo minuter efter det, så slängde i mig frullen och kastade på mig kläderna och kutade dit. Tog bussen in till stan och hämtade penicillinen, hittade även ett linne på H&M som fick hänga emd mig hem.
Och nu sitter jag här i soffan och glor Oprah och käkar min färdiga pizza från Ica, mitt liv är sååå glamoröst!

RAAAAASTLÖÖÖÖS

Riktigtfuckingtråkigkuksöndagkväll!

Vad gör man när man har tråkig? Jo, man käkar en massa skit. Krängt massa glass, choklad och chips med dipp som bara smakade lök. Ska hämta mamma på jobb kl 22.45, längtar fan tills dess, så nånting händer iallfall. Ser att Click börjar om en kvart på tv3, får väl glo på den, är bra har jag för mig!

På tal om nått helt annat. Drömde en störd sexdröm inatt igen. Vad händer med mig? Detta är fjärde sexdrömmen på mindre än en månad. Men jag klagar inte, dom är jävligt roliga och sexet är sjukt hett!


I´M IN LOVE


Malin ♥ Jocke


I only wanna be with you

Kom hem från Jocke för ett litet tag sen. Har varit där hela helgen. Provade mina sömtabletter i fredags natt, dom funkar nog lite. Blev helt konstigt trött och visste typ inte var jag var, sen började Jocke sjunga Higher låten i sömen och sen böjade han skratta ashögt, så då blev jag pigg igen och låg och flabba åt honom. Men ja, har sovit lite mer än vanligt, så kommer fortsätta ta dom. 
Ska hoppa in i duschen nu, sen leta upp lite godis som jag kan kränga!

Jocke

blablabla

Har hängt med Hanna Lanker hela dagen, var väldigt länge sen vi sågs, så det var fan i mig på tiden! Käkade lunch i stan sen drog vi hem till henne o käkade peppisar och drack latte, väldigt mysigt. Fick skjuts hem och nu sitter jag och väntar på Jocke, ska dra en snabbis till väla och hämta min ring som äntligen har kommit!

laaater

Copenhagen

Har hängt i Köpenhamn all day long med hela familjen, väldigt mysigt. Är sjukt trött nu, sov som en röv hela natten och Jocke ringde och väckte mig kvart över två, eller ja, jag var nog redan halvvaken, men att han ringde gjorde inte så mycket, alltid kul att snacka med jocke, spelar ingen roll vilken tid på dygnet det är ;)
Anyway, fick iallafall med mig en assnygg klänning hem. Kollade på den när jag var i stockholm, men 400 kr hade jag inte råd med då, men så hittade jag den idag, nersatt till 100 danska, så den tog jag direkt!


Today

Blev ju en mycket bättre dag än jag trodde det skulle bli!
Drog till väla med pappa en sväng och det slutade med att jag kom hem med en ny mobil, inte helt fel ;)
Var även inne i nån Life butik och köpte sömnpiller, är nått naturläkemedelsmojs så får se om det funkar. Hade blivit jävligt glad om det funkar, så Jocke, jag måste sova hos dig snart och se om det funkar:P


kill me

FUCK VAD JAG VILL HA ETT JOBB


M ♥ J

Är hemma hos Jocke nu, han är astrött och ligger och sover, ska väcka honom genom att smälla i några kastruller hade jag tänkt ;)

LOVE

4 månader med Jocke idag, är ju faktikst värt att skriva i bloggen tycker jag ;)




I LOVE YOU


AWESOME NYÅR

God mat, massa skratt, tårar, tal och en jävla massa annat kul. Pallar inte skriva om hela nyårskvällen, så blir lite bilder istället, men de va en riktigt lyckad kväll iallafall!


RSS 2.0