26 FEBRUARI

Jag hade en riktigt bra fredag igår. Jocke skulle iväg och kolla rögle så då passade jag på att sno hans lägenhet. Malin och paui kom hit så vi lagade skitgod mat och drack vin och gjorde det vi gör bäst, snacka en jävla massa skit. Vi har alltid så roligt när vi träfas, synd att det är så sällan bara.
Ska snart hoppa in i duschen sen blir det förmodligen en sväng til väla.

21 FEBRUARI

Min helg har varit välfigt bra tycker jag. Var och åt svingod mat på Pålsjö krog i fredags, trodde jag skulle dö så mätt jag var. På lördagen blev det att fira farmor som fyller 80 år och efter det stack jag och Jocke hem till Vigge. På söndagen blev det en promenad i det fina vädret, god mat och Solsida och BB på kvällen. 
Träffade Paui innan ikväll, fikade och snackade massa skit som vanligt!


18 FEBRUARI

Var i höganäs igår och lämnade cv på Lager 157. Där var så sjukt mycket folk. Stod utomhus i kö i typ 40 min innan jag kom in. Höll seriöst på att frysa ihjäl. Sen när man väl kom in i så var där ytterligare en kö på ca 20 min. Kul att stå i kö i en timme för att få snacka emd arbetsgivaren i en minut!
Och idag har jag varit på en intervju om att börja jobba på Grans Coffee. Jag tycker att det gick bra, så får se i nästa vecka om de vill träffa mig igen, jag hoppas verkligen det!
Ska dra hem till Jocke lite senare och sen ska vi ut och äta för att fira Lasse som fyller år på söndag, mysig fredag helt enkelt!


17 FEBRUARI

Idag och imon ä jag ledig, rikitgt skönt. Passar också jävligt bra eftersom jag ska på en liten arbetsintervju på fredag. Skulle egentligen varit idag men kollade precis min mail och såg att det hade blivit ändrat, ganska irriterande för nu gick jag upp tidigt i onödan. Ska även dra iväg till Höganäs idag och lämna cv på ett ställe. Har en kännsla av att jag kommer få ett nytt jobb snart faktikst!

VILL HA!

Jag vill ha dom här skinnbrallorna från Jofama by kenza! Dom kostar dock 3995, men ändå, jag vill ha dom! Om alla börjar spara undan lite pengar nu så kan ni lägga ihop och köpa dom till mig i fördelsedagspresent, det är 83 dagar kavr så, så börja spara nu!


7 FEBRUARI

Sitter hemma i Jockes lägenhet nu. Har blivit rikigt fint här, alla möbler är på plats, bara tavlorna som ska upp på väggarna.
Har sovit rikigt skönt inatt. Vaknade när jockes klocka ringde och var precis påväg att somna om när han stack, men då är det nån idiot på andra sidan väggen som börjar spela svinhög musik, vem fan gör det kl 6 på morgonen? Somnade tills lut om och vaknade för typ en timme sen.
Idag händer inte allt för mycket, ska hoppa in i duschen när jag får tummen ur röven och sen ska jag en sväng till arbetsförmedlingen, så kul!

MOOOOVING

Har gått omkring och trott att det är onsdag idag, vilket hade varit asgött för då hade jag varit ledig imon, men så är ju inte fallet!
Igår fick Jocke nycklen till sin lägenhet, så direkt efter jobb stack jag och lasse dit och började dra ner tapeterna i vardagsrummet. Jag åker väl dit sen ikväll och hjälper till lite mer. Känns skumt att han ska flytta, jag har nog inte rikigt fattat det än, men men, lägenheten är iallafall jättefin, förutom badrumet som är riktigt fult om jag får säga det själv, får ta och pimpa det lite!

RSS 2.0