I´m feeling dead

Kvällen slutate väldigt bra igår ändå. Stack hem till Fanny en sväng och snackade massa skit och glodde film, supermys! Sen åkte jag och Jocke iväg och hämtade hans föräldrar. Vi var båda skittrött och ville bara hem och sova, så vi blev ju lagom irriterade när vi fick sitta och vänta i typ tjugo minuterninnan hans föräldrar fick tummen ur röven och kom ut till bilen. Sen drog vi direkt hem till mig och var i säng vid typ två, så när klockan ringde 8.30 var jag ganska död, var i försig rean vaken, but still. Stack iväg på dop och sen väla och lite annat smått och gott. Nu är jag rikigt jävla trött och vill bara gå och lägga mig, God natt!

29 MAJ

Jag sitter själv hemma hos Jocke nu, och så får man höra att Henke Larsson är utanför vårt hus, han känner våra grannar. Varför är jag aldrig hemma när det händer något kul? Ingen idee att köra hem ändå, ska hämta Jockes föräldrar sen. Så jag ligger här och zappar mellan The simpson movie och Forrest gump, är sjukt trött så kommer nog somna snart ändå, kul lördag kväll jag har!

Thank god it´s friday

Det åskar som fan här, så himla mys, jag äääälskar åska! Ska snart dra hem till min boyfriend och sen får vi se vad som händer ikväll!


Just dance

Var och kollade på syrrans dansuppvisning nu ikväll, älskar att kolla på dans, blir så jävla glad av det. Anyway, hon var sjukt jävla duktig som vanligt, blir ju helt stolt ju! Sen är där ju vissa som är mindra bra och det går fan inte att hålla sig för skratt när man ser dom dansa, man börjar undra vad dom gör där uppe på scenen. Jag blev iallfall sjukt sugen på att börja dansa igen, saknar det faktikst, så ska nog börja till hösten igen tror jag.
När treorna dansade i slutet så tog dom på sig sina studentmössor, då ville jag fan börja gråta, knappt avundsjuk jag är på dom! Nästan ett år sen jag tog studenten och vad fan har jag gjort detta året? inte ett piss! nä nu ska jag gå nånstans och deppa lite!

Let's make out in the bleachers

Var så himla uttråkad innan så slängde på mig lite kläder och drog hem till mannen min och mös och pussade på honom, bra slut på denna tisdagen!


25 MAJ

Fick presentkort på Njuta när jag fyllde år, så jag använde det idag och gick på ansiktsbehandling. Superskönt var de, var nära att somna jut. Fick även fransarna och brynen färgade och noppade.
Efter det så kom Malin och hämtade upp mig så drog vi till Väla. Vi hade verkligen tänk shoppa som fan, men det blev inte riktigt så, hittade ett linne och ett par leggings. Vi vill båda dra till Malmö så direkt när vi har köpt sommarkortet så bär det av dit!
Nu har jag verkligen ingenting att göra och sitter bara och väntar på att klockan ska bli 21 så Desperate kan börja!


Jag har världens bästa pojkvän!




LOVE YOU


What you got boy is hard to find

Nu är jag hemma igen efter att ha varit hos Jockelove hela helgen. Igår var det så sjukt fint väder så då låg jag ute och solade och sen grillade vi och glodde fotboll.
Snäll pojkvän som jag har så fick jag skjuts till busshållplatsen så jag satt sitta där och vänta i min ensamhet. Nu ligger jag här i sängen och är inte alls trött, är dock hungrig för jag har inte ätit sen 15.30 typ!

Do you wanna have a slumber party in my basement?

Jag älskar när det plingar på dörren helt oväntat och där står några som vill träffa en. Känns som när man var liten och cyklade hem till nån kompis utan att ringa först och plingade på dörren och frågade om man kunde leka, kunde dom inte så var man lika glad för det för då cyklade man vidare till nästa kompis, fan vad allt var lätt när man var liten!

Your love is my drug

Haft lite kvalletid med my big sister idag. Drog till Familia(seriöst,världens tråkigaste ställe!) Skulle kolla efter skor som jag verkligen behöver, men hittade såklart inga. Så då blev jag besviken och det slutade med att jag köpte en väska istället som egentligen va lite för dyr för mig, men skit i det, det får man unna sig ibland.
Och nu har jag precis beställt hem ett par nya Converse, dom var 300 spänn billigare på nätet så då sparad ejag lite pengar kan man säga.

19 MAJ

Jag vaknade typ vid 9.15 idag, och 9.35 var jag ute och sprang, jävligt duktigt av mig! Drömde världens mardröm om att jag hade ett barn och jag ångrade som fan att jag inte gjorde abort, var en jävla lättnad att vakna och se att där inte låg en unge brevid mig. Satt ute i solen en timme innan jag stack in till stan och käkade lunch med Malin, krängde världesn största hamburgare på Haket. Sen  skulle hon jobba så då kom Fanny och gjorde mig sällskap.
Kom precis hem fårn väla och nu är jag sjukt död. Ska slänga mig i soffan och käka rabarberpaj!

Love at first sight

Whhaaaa jag blev precis kär i ett par skor! Jag hatar när det händer, dom är alltid för dyra för att jag ska ha råd, och sen kan jag aldirg sluta tänka på dom!


Run for your life

Var ut och sprang imorse, det är inte ofta det händer! Så mitt nya mål är att springa varje morgon, med undantag på helgerna och om det regnar. Jag gör ju ändå inget vettigt på mornarna så då kan jag ju lika gärna springa och få lite snyggare kropp på köpet, perfekt ju! Det jobbiga är ju bara att få tummen ur röven varje jävla morgon, och alla som känner mig vet att jag är världens segaste människa på morgonen, så jag säger bara, lycka till Malle!

Jag vill ha sånna här Reebok easytone skor, dom gör så att rumpmusklerna tränas mer eller va fan det nu är, låter ju svinbra om dom nu funkar. Jag går ju på allt sånt här skit så hade jag haft pengar så hade jag lätt köpt dom. Och jag tror faktikst att dte hade varit liiite roligare att springa om jag hade haft dom på fossingarna.


you kiss me like a rockstar

Jag har skitont i baksida av mitt lår, måste va från bowlingen. Jocke sträckte sig typ eller nått och fick skitont och jag tyckte han var lite klen, men tydligen är jag precis lika klen för jag har förjävla ont!
Ligger i sängen nu och är inte alls trött, så får nog bli ett OC avsnitt faktikst. Har sovit hos Jocke fyra nätter i rad, och man vänjer ju sig så jävla fort vid att ha honom brevid sig, så nu känns det väldigt tomt.


when you touch me, it's so delicious

Nu är jag hemma igen efter att ha varit hos Jockis sen i onsdags, är ganska uttråkad nu och borde verkligen ta nått att äta! Var bakis och äcklig igår, och min mage var cp för jag åt en massa skit, fyra cheeseburgare och en halv pizza, fan va nyttig jag är! Mådde bättre sen och drog iallfall in till stan på kvällen och mötte upp MP, satte oss på Stinsen och drck lite drinkar och snackade skit. Började snacka om Costa och hur sjukt jävla kul det var! Det är nästan exakt ett år sen vi åkte dit, helt sjukt hur fort tiden går!




BOWLING

Sitter hemma hos Jocke nu och mår ganska kass! Var och bowlade igår, jag var riktigt jävla asdålig! Sen satt vi kvar där ett tag och sen drog vi ner till Stinsen en snabbis, lyckades bli ganska full på den korta tiden. Har krängt i mig massa chips och tre cheeseburgare, så nu är jag nästan fit for fight igen.
Ikväll får vi se vad som händer. Malin messade innan och ville hitta på nått, så vi får se vad vi får för oss att göra.

Another pretty face

Igår så var jag och Paulina på " Another pretty face - modell för en dag". Var inte alls pepp på det och gjorde det mest för att Malin rinde och bokade oss, får ju va lite schyst så hon fårbättre lön. Tänkte sen att det är ändå kul att bli sminkad och fixad i håret, men där hade jag fel. Fick vänta i en timme innan vi blev sminkade och sen när det väl blev vår tur så var hon om sminkade mig ny och inte alls bra. Jag såg helt smutsig ut i fejjan av allt smink och sen glömde hon att ta på mascara, hur kan man ens glömma mascara? Sen lockade hon mitt hår skitkonstigt, seriöst, det såg förjävligt ut! Paulina blev iallafall skitsnygg i både hår och fejs! Nu är jag lite väl negatv tycker jag, en positiv sak var iallfall att den ena fotografen var asschysst!
Efter fotograferingen så drog jag direkt hem till Jocke och tvättad bort alla ton smink. Nu ligger jag här i sängen och vet i fan va jag ska göra, om jag ska hem eller stanna, får se vad jag hittar på!

OMG

Om nån känner för att dö lite eller nått, så kom hem till mig och käka mina muffins, dom är dööödligt goda!!


ICE CREAM

Blev en runda till Sofierokisoken med Paui, tog två kulor glass och mjukglass, ska det va, så ska det va ordentligt!


Cause you're my rockstar

Så var det söndag igen! Har haft en väldigt bra helg. Träffade Paui på fredagen och sen hem till Jocke och chillade och drack hallonvin som var svingott!
På lördagen så hjälpte jag till att kakla lite i köket, seriöst, jag var en riktigt naturbegåvning på det! Sen blev det en sväng inom solariet och sen plattan i mattan hem till mig för att bli lite snygg och sen hem till MP. Hade riktigt trevligt hos Malin! Drog in till stan men var inte alls sugen på utgång, så satt typ i en timme på Mc donalds och väntade på bussen. Höll på att somna på bussen hem så det var skönt att komma hem, sov dock som en röv, för liten säng och en kille som brer ut sig som fan är ingen bra kombo!
Kom hem från Jocke för ett litet tag sen och nu ska jag glo OC

7 MAJ

Ska snart åka in till stan och möta Paui så vi kan fixa vår present till Malin. Sen drar jag direkt hem till Jocke och så sticker vi två ut på Väla för att köpa en skjorta till honom, och byta mitt armband.


Happy birthday to me

Jaha då har man fyllt hela 20 år, börjar ju bli gammal för fan! Har haft en jävligt bra dag och fått en massa fina saker. Av Jocke fick jag rosor och ett jättefint Calvin Klein armband, men det är lite för stort, så det blir att dra till Väla imon och byta, men dom hade tydligen inte någon mindre storlek hemma, så då får som beställa och jag får gå och vänta, hatar sånt, vill ju ha på mig det direkt! 
Fick OC boxen säsong 1 också, så den ska jag krypa ner i sängen och kolla på nu!


Cause you make me so happy!

Idag har varit en rikigt tråkig jävla dag! Har verkligen inte gjort något vettigt alls, eller jo, drog till Maxi en sväng och storhandlade, men hur jävla kul är det. Och så tänkte jag och pappa att vi skulle scanna för en gång skulle, så att det skulle gå lite fortare. Men när vi kommer fram till kassan så säger maskinen att vi måste göra nån sån jävla kontroll, så det var bara att slänga upp varorna på bandet och betala på det gamla vanliga sättet, blir man ju lite smått irriterad
Tänkte faktikst lägga mig och sova nu,sista dagen som 19 åring idag ju, inte illa.Hade varit mycket mysigare att krypa ner i sängen om jag hade haft min favorit här brevid mig ju! 

 


Happy birthday

Måste ju säga grattis till världens bästa Malin!


CONGRAAAAAATS


Weird

Hände en jävligt skum grej precis. Satt i soffan, det var helt knäpptyst i huset och jag skulle precis sätta på tvn. Så sätter nån konstig signal igång nånstans i huset. Lät som nån dålig mobilringsignal. Men grejen är den att den ända mobil som finns i huset just nu är min egen, och det kom inte från den, och inte från min dator heller, så vet i fan vad det var! Första tanken som slog mig var att det skulle ligga typ en mördare under sängen som hade glömt att stänga av sin mobil. Får hoppas att det inte är så! Men ja, hör ni inte av mig på ett par dagar så vet ni ju varför!


kiss me all night, don't ever let me go

Idag är en riktig tråkdag! Har ingen lust att göra nånting, så får skylla mgi själv att jag har tråkigt kanske. Har världens mensvärk och då blir jag bitchigare än vanligt, så jag tror inte att det är någon som har lust att träffa mig idag ändå! Tänkte göra lite lunch nu om jag bara kan få tummen ur röven nån gång, och sen glo klart Avatar!


Valborg

Fy fan, jag mår som ett jävla as idag! Men hade kul som fan igår!

RSS 2.0