Saturday

Äntligen är det helg! Igårkväll så hämtade jag upp Fanny i stan och sen körde vi hem till henne och tog det lugnt. Stack hem till Jocke och sov och vaknade vid tjugo över ett när han kom hem full och glad. Vaknade kvart i åtia i morse och kunde fan inte somna om. Blev sen en snabbis på väla och sen hem om mig. Nu sitter jag hos älsklingen och ikväll blir det 24 års fest för Jossan, helt okej lördag om jag får säga det själv!

Loving you is cherrypie

Känns helt konstigt att va tillbaka på jobb efter att ha varit ledig i en hel vecka. Har iallfall haft fullt upp hela dagen, inte ofta det händer!
Helgen var najs. Träffade Fanny, Mp och Olli i fredags och käkade skitgod lunch. Min kväll sög iförsig men skit i det. På lördagen hämtade Jocke mig och vi körde runder och fixade en massa och sen glodde vi fångarna på fortet och hade mysig filmkväll. 
På söndagen var vi duktiga och bakade kladdkakor som blev extremt goda, och när vi ändå var i farten så bakade vi bröd också.
Nu ska jag snart käka hemmagjord pizza så gott!!

20 JANUARI

Har hängt på stan hela dagen med Paui och MP. Käkade svingod lunch och sen en fika på det, kan ju säga att jag är äckligt mätt nu. Provade ett par byxor som jag jättehärna vill ha, satt som en smäck, förutom att dom var för korta och självklart hade dom inte några i en storlek längre, sjukt irriterande. Köpte två trosor istället, så blev jag lite glad igen.
Ska snart äta lite till, om jag får ner något dvs, och sen ska jag dra hem till min man och mysa sönder!


You know I'd do anything for you

Beställde ett par jeans från Nelly för nån dag sen, och idag kom de. Det skulle vara ett par exakt likadana som jag redan har, men dom här satt skitfult på och känndes inte alls likadant i materialet som mina gamla, så det kan omöjligt vara likadana, så det får bli retur på dom.
Igår när jag var och solade så var där en gubbe och lagade ett solarium. Gick in och la mig och hade legat i ungefär en minut när allting slocknar och det blir kolsvart överallt. Ser inte ett piss men hittar tillslut min mobil så jag kan lysa med och klär på mig och öppnar dörren. gubben har råkat stänga av strömmen. Han fick igång den igen men då gick det inte att starta mitt solarium, sa till gubben och han betalade då och bjöd mig på två minuter extra, schysst!

19 JANUARI

Igår var jag och simmade med Paui. Har för mig att jag tycker det är kul att simma, men vi kom ganska snabbt fram till att det är skittråkigt. Det är ju bra träning och så, men va fan, simma fram och tillbaka är ju inte kul, det händer liksom inget. Så efter en halvtimme gav vi upp och satte oss i bastun istället. Sen strack vi hem till mig och bakade muffins. Stack hem till Jocke senare och mös med honom.
Har inga planer idag mer än att jag tänkte dra ut och springa en sväng, ska bara få tummen ur röven först!


What to do today

Idag ska jag till arbetsförmedlingen, please kill me! Har inte varit där på nästan sju månader, kan ju inte påstå att jag har saknat det precis.
Sen ska jag fan i mig shoppa lite. Behöver två par nya jenas, mina svarta sprack i röven för nån dag sen när jag tog på mig dom. Behöver även en ny plånbok och tränigsskor, hade tänkt börja träna liksom,eller iallfall powerwalka. Måste köpa en ny svart kofta också, söp bort min förra på nyår och har fortfarande inte hittat den, det var ju min favvo tröja!

13 JANUARI

Imorgon är jag ledig. Finns inte så mycket att göra på jobb så jag är ledig nästa vecka också. Det är ju skönt att vara ledig men jag kommer bli så jävla rastlös! Det är inte kul att gå till jobb, men när jag inte är där, så saknar jag det faktikst lite, på nått konstigt sätt.
Sover hemma inatt för första gången på länge, och helt ensam. Kommer inte kunna somna utan Jocke!


Hade inte så mycket att göra på jobb igår, så vi gick upp på taket och tog ner julgranen som stod där. Jag tyckte det var skitkul att gå upp där. Tycker man det är kul att gå upp på ett tak, då har man ganska tråkigt på jobb kan jag säga er.


11 JANUARI

Att ha öroninflammation suger verkligen! Har typ blivit döv också, hör knappt alarmet på morgonen ju! Penicillinen gör även att jag har ont i magen och mår illa konstant.
Träffade Malin och Paulina en sväng igår kväll, snacka massa skit och hade mysigt på espresso house! Skulle ta bussen hem till Jocke kl 20.35 men den hade tydligen inte lust att komma för där fick jag stå och vänta i en halvtimme, hatar skånetrafiken!
Ska glo lite tv nu och senare ska jag stick aiväg och pussa på mina fina boyfriend!


8 januari

Har öroninflammation och mår som ett as, ville bara säga det!


Working my ass of

Sista dagen på jobb för denna veckan. Skulle egentligen ha jobbat på fredagen, men vi jobbade på så in i helvete så alla fredagens saker blev klara också, så då fick va va lediga, så skönt. Behöver verkligen få sova ut dessa dagarna så min äckliga förkylning kan försvinna!
Ska snart bege mig in mot stan för litte middag hos jockes syrra, mys!


Happy new year!

Nyårsafton var riktigt bra. Middagen var god och vi hade roligt. Hade jag inte blivit så jävla full hade det varit ännu bättre. Mådde ju självklart som jag förtjänade igår, blö!


RSS 2.0