Probably the best boyfriend in the world

Jag har haft en riktigt bra helg! hade mysig hemmakväll i fredags med Jocke, orkar inte göra så mycket annat på fredagar ändå.
Fick dra och jobba i typ två timmar på lördagen sen stack jag hem och tog det bara lugnt. Paui kom lite senare och vi käkade och glodde film och krängde godis. Fick sen skjuts in till stan och mötte upp Jocke och killarna. Hade riktigt roligt och tog taxi hem till Jocke vid halv tre. Då fick vi för oss att skulle ha snöbollskrig och sen satte vi oss ute i bubbelbadet, och sen bastu på det. Vi gick och la oss vid fem och sen vaknar jag kvart i nio och kude fan inte somna om ordentligt.
Har mest bott i sängen idag och mår väl som jag förtjänar. Tog en liten tupplur innan och vaknade för typ en halvtimme sen, var helt mörkt i rummet så jag trodde klockan var nio eller nått, fick lite smått panik då men sen kollade jag på klockan blev lugn igen.

24 NOVEMBER

Vi hade nästan ingenting att göra idag på jobb, så jag och mimmie fick gå hem tidigare, riktigt skönt!
Har inte gjort så mycket vettigt sen jag kom hem, hade tänkte att ta en promenix men stod över det för det är så kallt ute!
Hade väldigt tråkig precis och hittade några lösnaglar i plast som jag klistrade på, jag hatar långa naglar och dom ser förjävliga ut, så vet i fan vad jag tänkte när jag satte på dom, får hoppas att dom trillar av snart!
Nu ska jag glo tv och sen kränga kebab!

MONDAY

Så var det måndag igen och helgen har gått alldeles för fort som vanligt. Haft en bra helg med julskyltning och massa mys.
Igår kväll såg vi på Paranormal activity, skitläskig film ju! Var skiträdd hela kvällen och låg tätt intill Jocke hela natten.
Hoppas att denna veckan går fort, vill att dte blir torsdag så jag får min lön!


KÄRLEK

 ♥ JAG ÄLSKAR DIG MEST AV ALLT ♥


Kind of dead

Har varit som en jävla zombie idag! sov tre timmar inatt för jocke blev sjuk. Så deriekt när jag kom hem från jobb så gick jag och la mig och sov i två timmar, vaknade för typ 45 min sen, riktigt skönt sovstund! Ska duscha nu och sen blir det hem till min sjukling och hålla om honom!

HELG

Igår när jag kom hem gick jag och la mig direkt. Sov till sex, rikigt skönt. Fick skjuts in till stan och Cardinal för där skulle det det käkas god mat för att fira Romare som fyllde 20. Maten var riktigt god och jag blev sjukt mätt. Sen blev det en sväng till Stinsen och Tapaz och sen tillbaka till Cardinal, men där var skittåkigt och inte en kotte, så jag drog hem ganska tidigt.
Idag har ja inte gjort något vettigt, stack in och solade för det behövdes,och nu ligger jag hemma hos Jocke och vilar lite. Senare ikväll blir det bowling, inte helt fel tycker jag!

11 NOVEMBER

Idag har varit en väldigt bra dag! Jag fick reda på at jag har jobb fram till april, så himla skönt! Sitter hemma hos jocke nu och väntar på att han ska komma hem så jag kan pussa på honom! Nu blir det en sväng till Maxi tror jag!

My day

Har haft en riktigt bra söndag! Vaknade när jockes klocka rinde 7.10, somnade om och vaknade vid tio, så himla skönt. Drog in till stan och mötte Malin, satte oss på Espresso house och käkade. Fänz kom också och höll oss sällskap och sen drog vi en sväng till Väla. Åkte hem och käkade vid halv fem och sen stack jag hem till syrran och kollade världenssämsta HIF match, rikigt kass var den. Förutom att HIF förlorade så har det varit en bra söndag!



Hard working girl

Blev jobb idag också, sjukt segt. Men det är röd dag idag så får rikigt bra betalt, nått positivt iallfall. Käkade pizza igår och Jocke somnad i soffan vid nio, jag var svint trött jag med så somnade vid halv tio, riktigt spännande fredag alltså! Kände mig iallafall hyfsat utvilad när klockan ringde tio över sju.
Nu ska jag krng alite godis och sen drar jag hem till Jocke och sen får vi se vad som händer ikväll!


CHOKLAD

Fick skjuts hem til Jocke från jobb, ösregnade och haglade som fan i ängelholm så det var skönt att slippa gå till bussen. Sitter hemma hos Jocke nu och väntar på att han ska komma hem så vi kan dra till väla, tänkte köpa nya skor, börjar bli lite för kallt och blött för converse.
Inte haft mycke att göra på jobb idag, sjukt segt. Antingen har vi svinmycket och får jobba över eller så har vi knappt något alls, det kan aldrig vara lagom liksom.
Var en sväng på Maxi igår, och det första jag sernär jag kommer in är en massa chokladkalendrar, ver ju bara tvungen att köpa en! Tog dock den fulaste av alla, men skit samma, den är nog uppäten och hamnar i papperskorgen inom en timme ändå skulle jag tro.


RSS 2.0