Fucking förbannad

Idag hatar jag faktiskt mitt liv jävligt mycket, bara så ni vet det liksom!


28 Oktober

Okej, katastroden är över. Fick en tid hos frisören igår och hon fixade allting. blev riktigt bra. Sjukt segt att sitta där i mer än 2,5 timmar bara. Jocke kom och hämtade mig, belv en sväng inom Mio och Siba, sen hem till mig. Jag hade haft skallebank exakt hela dagen så jag somnade vid typ nio.
Kom hem från jobb för ett litet tag sen, familjen är i Ullared så jag är ensam hemma, så skönt!
Ska glo lite OC och senare drar jag hem till min älskling!

KUUUUUUUUUUUUK

jag har seriöst förstört mitt hår! det ser ut som fan och jag vet inte vad jag ska göra! Tänker fan inte visa mig för nån! Tur att jag går omkring med hårnät hela dagarna så ingen ser det. Vill fan raka av allt! Nä nu ska jag låsa in mig nånstan och gråta!


Good night

Då var det söndag igen. Men det är löning imon så jag har allfall nånting kul att se fram emot, det är nog första gången jag ser fram emot en måndag.
I fredags var det middag hos jocke, och jag hade väldigt svårt att hålla mig vaken hela kvällen, men det gick.
I lördags var vi hemma hos Martin för att fira hans födelsedag. Jag fick äran att köra så jag var alldeles för nykter hela kvällen, men det var trevligt ändå.
Idag har vi varit lite överallt. Drog en sväng hem till mig och sen till Höganäs och efter det blev det sväng inom net on net. Sjukt tråkig affär är det, bara massa kartonger över allt.
Fast att jag har fått sova ut i helgen så är jag fortfarande äckligt trött. Ska knark lite Ipren nu och hoppas på att min jävla mensvärk försvinner oh sen ska jag fan i mig gå och lägga mig!


TGIF

Äntligen är det fredag, så jävla skönt. Är sjukt trött så det ska bli gött med helg. Ska snart hoppa in i duchen för ikväll blir det middag hemma hos Jocke. Ska försöka att inte somna vid matbordet bara. 
Igår var jag en väldgit snäll flickvän och bakade kärleksmums till min nyopererade pojkvän. Har aldrig bakat det innan men fy fan vad goda dom blev!
Nä nu ska jag duscha och fixa til mig litta!


Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano

Då var det måndag igen och en hel jävla vecka framför sig. Sov så himla skönt inatt, ville inte alls gå upp imorse. Visste knappt var jag var när klockan ringde och trodde först att det var söndag, men tyvär var det ju inte det.
Helgen då då. Fredagen kunde ju varit jävligt mycket bättre, men men. På lördagen var jag världens snällaste flickvän och gjorde frukost på sängen. Var ganska död och låg i sängen halva dagen. Sen blev dte en promenix i det fina vädret och sen hem till Martin. Somnade i soffan och åkte hem tidigt för skulle jobba på söndagen. Gillar faktiskt att jobba på söndagar. Där är knappt någon där så man kan göra lite vad man vill och ha hög musik, och det bästa av allt är att man har sjukt bra lön på söndagar!
Nu sitter jag och väntar på mat och sen kommer Paui en sväng, sen drar jag hem till Jockis.


GRATTIS ÄLSKLINGEN

Så var det söndag igen, helgen går fan alldeles för fort! Jocke fyllde år i lördags så då var det kalas. Somnade vid 4 så har mest legat död i sängen hela dagen. Pallar inte skriva nånting för nu ska jag gå och lägga mig!

JAG ÄLSKAR DIG

FREEEEESH

Fick sluta i tid idag, skönt som fan! Drog in till stan och solade, och den idioten som hade solat före mig hade fan inte torkat av solariet efter sig. Det var det enda bra solariet som var ledigt så jag var ju tvungen att ta det. Så jag fick torka upp någons annan äckliga svettpöl, så fresh. Ofta man inte torkar av efter sig liksom!
Ska dra hem till Jocke om fem min. Han är i malmö och kollar Volbeat så får sova ensam ett tag, not fun!

Happy in the club with a bottle of red wine

Lite bad update på denna bloggen tycker jag! Har inte så jättemycket intressant att skriva om ändå!
Igår var jag och handlade och fixade en massa. Jag och Malin skulle fira Paui med matlagning och massa vin och skitsnack. Hur mys som helst! Vi två är inte dom bästa kockarna i världen precis, men detta lyckades vi jävligt bra med! Väckte lillsyrran senare på kvällen och fick skjuts in till stan. Blev Utposten och sen Mogwai och sen lite nattamat på det, skitnajs kväll helt enkelt!
Nu blir det duschen och se hem till min boyfriend som jag har saknat hela helgen!

RSS 2.0