fuck förkylning

M m m, I just loooove att jag har åkt på världens förkyling, och så just i dag också, jag är fan fenomenal på att pricka in fel dagar! Näsan rinner non stop och jag nyser som en galning, men det ska fan i mig inte få förstöra min dag!


2009

Nu sitter jag här och är lite smått uttråkad och tänkte att jag lika gärna kan göra som alla andra bloggar och gå igenom vad som har hänt under år 2009! säkert glömt en jävla massa, men skit i det!

Januari. Andra terminen i trean började och det ända man kunde tänka på var att det inte alls var långt kvar till studenten!

Februari: Fanny och Hanna hade sin maskeradfest som var riktigt lyckad och det var då jag träffade Jocke för första gången!

Mars:
Drog på praktik i stockholm på nån militärskola men Hanna, Sandra och Goran. ville verkligen inte alls åka dit menn jag hade faktiskt ganska kul ändå.

April:
 Ja va fan hände i april, pluggade föe lite och hade inte alls börjat med mitt projektarbete, men jag kände ingen panik över det.

Maj
: Firade Malins och min 19 årsdag hos Malin med pizza och massa kakor. Sov där och blev väckt av att Malin och Paui hoppade på mig och sjöng så vackert, sen blev det pankisar o smoothie till frulle. 
Dagen som vi hade väntat på i flera månader kom äntligen och vi drog till Costa brava. Sjukaste resan ever. Hade rikitgt jävla roligt hela veckan. Ett minne för livet! Två dagar senare var det das för balen, blåsigt som fan men det var en riktigt rolig kväll!

Juni
. Studenten som man hade längtat efter i hela sitt liv kom och var över lika fort igen.Men det var verkligen den bästa dagen i mitt liv! Skrek mig hes och festade till halv nio på morgonen. Massa skratt och tårar. Fick mina betyg och bölade som en unge för att jag fick IG i mitt jävla projektarbete.
Tog ändå priset när jag trodde att frukosten kostade 10 kr på Marina plaza!
Familjen drog till Mallorca och jag hade en jävligt najs vecka hemma själv. Fint väder hela den veckan och hängde på gröningen varje dag. Många skratt när alla tjejer spoonade i mina föräldrars säng.Skulle hämta familje igen men körde ju såklart helt vilse påväg till Sturup, fick lite panik, men kom till slut på rätt väg.
Firade midsommar i Falkenberg. Natten innan midsommar fick jag en gråt/ångest/dödslängtan/call it whatever you want attack, och Paulina fick agera psykolog, vilket hon dock gjorde väldigt bra!

Juli:
väldigt mycke hängande på d♥cken hela sommare. Efter en utekväll drog Fanny och jag drog till Råå strand där killarna var och satt där till 5 på morgonen och såg soluppgången. Fick även ett efterlängtat sommarjobb på lasses rökeri. Jobbade dock bara 24 timmar på hela sommaren, knappt lönt ju!

Augusti
: Stack till Malmä och såg The sounds med Fanny. Drog även till ven med familjen frodlund, Glömde
solskyddsfaktorn och såg ut som en kräfta när jag kom hem. fanny fixade överaskning i Malmö som var att vi skulle bli fotade, hade sjukt kul.

September.
Paui fyllde nitton och hade en sjuktkul naken kräftskiva. Jag och Jocke blev tillsammas den andra september <3
Annars var semptember en jävligt fittig månad, åkte på svinkoppor, körtelfeber, urinvägsinfektion och svinkoppor igen.

Oktober
: Hade fortfarande körtelfeber och var tvungen att läggas in på sjukhuset. Eftersom dte var fullt i alla rum fick jag ligga på gyn- avdelningen, delade rum med världens gulligaste danska tant i knallrosa mjukiskläder. Mådde som en röv hela månaden och hade hellre velat dö!
Jocke fyllde år och hade fördelsedagsfest och jag o fanny söp till det och tog ett naken bad i jacuzzin.  

November
: Blev en sväng till Ullared med syrran och sen inom Göteborg. Fått x antal damputbrott på den jävla arbetsförmedlingen för att det tar en jävla tid att få mina pengar.

December
: Fick urinvägsinfektion två gånger på mindre än två veckor, kanonkul!. Pauli och Malin drog till sälen, känns lite tomt
här hemma. Julafton och allt sånt var skitbra.

Riktigt bra år har detta varit, studenten, costa, balen, vänner, fester, jocke♥
Hade ju varit ännu bättre om jag hade hittat mig ett jobb och sluppit varit sjuk, men av fan ska man göra?


28 december

Har hängt på mitt andra stammisställe idag, är det inte vårdcentralen så är det arbetsfömedlingen. En jävla lång kö var jag tvungen att stå i för att få ett par papper påskrivna. Men ja, det var det värt, för om någon vecka kommer det äntligen in lite money på mitt konto!

Sen blev det en sväng på stan, hade planerat att shoppa som satan, men det slutade med att jag kom hem med ingenting, brukar sluta så nu för tiden tycker jag. 
 

 


good night

Kom hem från Jocke för typ 1 timme sen. Även om det är tusen gånger mysigare att sova hos honom så kände jag ändå att jag pallar inte ligga vaken tre nätter i rad, så tog bussen hem. Tänkte att det inte skulle va en kotte på bussen så man kunde halvsova lite, men nää där va sjukt mycket folk, så ringde syrran istället som satt i bilen påväg upp till Sälen, vilket jag helt hade glömt bort. Sprang nästan hela vägen hem från busshållplatsen, var rikitgt rädd att jag skulle bli överfallen eller nått!

Vaknade hos jocke i morse och vi gjorde lite makaroner och köttbullar till frukost/lunch. På kvällen kom alla andra och vi spelade Helsinborg monopol, sen glodde alla film i sängen.

Och fredagen, blev utgång ändå. Gjorde bara av med 50 kr, billigt och bra. Blev bjuden på alldeles för mycket och allt jag har att säga är att jag mådde som en jävla röv på lördagen. Är även helt öm på rumpan för jag halkade på en isfläck när jag gick ur taxin hemma hos jocke, så där låg jag på marken och garvade för mig själv!!

Peace out and good night!

Julafton var kanon!

Hade en jäkligt bra julafton ska jag säga er! Blev riktigt nöjd över alla sakerna, brukar alltid va nånting som man inte gillar så jätte mycke, men i år lyckades mamam och pappa verkligen ;)
Pappa blev tillfrågade att va tomte hos våra grannar, han som hatar att va tomte. Men han blev faktikst den snyggaste tomte ever, om jag får säga det själv ;)
Av Jocke fick jag även en sån kliare som man sätter på huvet, sjukt skön är den. Den gick bordet runt många varv och hela släkten älskade den, så Jocke, där lyckades du, halva inne hos familjen Andersson!


It´s christmas!

Igår kväll åkte jag hem till Jocke för att äta middag. Kokt torks med senapssås, aslängesen jag åt det, men fy fan vad det är gott! Och så lite vin och risgrynsgröt på det.
I morse bytade vi julklappar. Jag fick verkligen världens finaste ring av honom, I LOVE IT! Dock var den ganska stor så den ska bytas fort som fan så jag kan börja använda den. Riktigt bra start på julafton med världens bästa pojkvän, älskar min jockis!
Nä nu ska jag ta mig i kragen och hjälpa till här hemma!

HUR SNYGG ÄR INTE DEN?!?!


blondie

Blondinen is back!


efterbliven

Fan va jag hatar mig själv ibland! Har gått och tänkt ett tag på att byta hårfärg, fast att jag vet att jag inte alls trivs som brunett. Men så igår så gick jag in på kicks och så stod hårfärgen rakt framför mig, och det var extrapirs till på köpet, I couldn´t resist!!! Så jag köpte skiten och drog hem och fixade håret. Såg ganska bra ut igårkväll, eller så inbillade jag bara mig det, för nu ser det förjävligt ut! Lite blont, lite brunt och jag tycker det ser lite grönt ut också, INTE okej! Sticker in till stan snart och köper lite slingor, vet i fan hur detta kommer sluta, blir väl till att jag rakar av allt hår, hade varit ganska skönt faktiskt!!!


söööndag!

Hade en jävulsk huvudvärk igår kväll och gick och la mig för att de skulle gå över,men nää den e kvar när jag vaknar på morgonen, kanon!!
Va på asdåligt humör hela morgonen och kände mig inte alls utsövd. Hade värsta mörka ringarna under ögonen och kände mig jätteful!
Stack hem till Fanny och glode lite film och käkade lite pasta. Johannes kom och hämtade oss och nu ligger vi här i Jockes säng, Fanny sover brevid mig o jag kollar one tree hill, ganska soft söndag kväll om jag får säga det själv ;)

pallar inte rubrik

Stack hem till jocke igår kväll, käkade gott o glodde tv. Sen kom alla andra och efter ett tag började vi blir lite uttråkade och rastlösa. Så nån kom med idén att vi skulle ut och gå, så det gjorde vi. Typ -8 grader och mina ben va så kalla så det stack i dom, som tusen nålar.
Stack tillbaka till jocke och hämtade bilen och körde sen iväg och slirade runder på isen. Luften gick ur ena däcket så det var bara ut och byta. 
Sen blev det mys och film och delicatobollar. 

Vaknade hos jocke och käkade en bränd toast till frulle, men den va god ändå. Johannes kom och hämtade oss och så drog vi till Väla en snabbis. Var inne på Toys "r" us, leksaker är fan kul. Vill ha en bilbana, hade en för längesen och den saknar jag nu :P
Blev en burgare på BK och sen hem till jocke där han och Johannes slog in väldigt fina julklappar ;)

Sitter här hemma nu och är äckligt trött. Skulle dratt ut egentligen men jag pallar inte, får ändå inte dricka nu när jag går på penicillin. Men men, jag brukar bli uttråkad fram mot kvällen så jag ändrar mig säkert, just nu skulle jag dock kunna somna dirr, men vi får se vad som händer. Kladdkaka, Pirates of the caribbean och en het Johnny Depp sitter inte heller helt fel såhär en lördagkväll ;)

Jocke ♥

KILL ME

Asså skämtar min urinblåsa med mig eller? Jag har fan gått o fått urinvägsinfektion, IGEN! Drar till vårdcentralen kl 11 och blir väl en fet jävla penicillinkur igen.
Jag borde fan få ett pris, flest sjukdomar och penicillinkurer på kortast tid-priset!


fucking cold!

Fy fan va kallt det är idag! satt o frös röven av mig på busshållplatsen påväg till Fanny, att bussen sen va en kvart försenad gjorde ju inte saken bättre. Bakade snickerskaka, som btw är tusen gånger godare än vanligt snickers, och glodde sex and the city filmen. Frös röven av mig lite till när jag skulle hem för bussen va en kvart sen igen, blev sjukt irriterad!

Hade en riktigt läskig dröm inatt. Drömde att jag va tillsamans med Vigge?!, men jag gjorde slut o han blev skitförbannad. Så han förföljde mig och skulle våldta mig, sen så skjöt han mig i höften, tack för den!
När jag vaknade så var jag livrädd för Vigge och mitt hjärta bankade så hårt så det känndes som det skulle hoppa ut!!

16 december

Mysig dag! Käkade lunch med Fanny på vårt lilla ställe, thaimat och sushi, veeery gott! Sen blev det en liten impulsklippning av mina toppar, thääänks fänz!
Gick sen en sväng på stan köpte mig ett par leggings. Gick i motsnö(heter det så?)hela vägen hem från bussen och såg ut som en jävla snögubbe när jag kom in, såå snyggt!


bio with my sistaaah

Ska dra in till stan om typ 5 min, ha lite kvalletid med lillsyrran, gå på bio o sånt mys, inte helt fel en tisdagskväll! Ska se Luftslottet som sprängdes. Dom två första filmerna va ju svinbra så hoppas att denna är lika bra!




Bjuder på denna extremt snygga bild på systrarna Andersson. Stördare systrar får man leta efter asså!


Fuck you telenor

Jag har haft en väldigt bra helg. Drog hem till Jocke på fredagen och glodde idol och hade det mysigt. Snodde hans bil på morgonen och stack hem och sov från 11-14,30, riktigt skönt! Körde tillbaka till honom på kvällen. Provade även hans spikmatta innan jag skulle sova, för att se om den kunde hjälpa mig att somna, men pallade bara ligga på den i fem minuter, sen blev jag för rastlös, så det hjälpte inte så mycket.
På sönadgen bar det av till Martin för lite julbak, lussissar och peppisar. Blev bjudna på god mat och hade det trevlig. Sen hem till världens bästa pojkvän igen!

Efter alldeles för lite sömn i helgen så hade jag planerat att sova ut ordentligt idag. Men nää, då vaknar jag av att mobilen ringer en signal och jag vaknar direkt. Hade en asbra dröm om att jag var på kräftskiva. Gick och bar på ett fat med kräftor och när mobilen ringde så blev jag livrädd och tappade hela fatet, belv skitsur i drömen för att fatet gick sönder och skitsur i verkligeheten för att jag vaknade. Jävla Telenor som ska ringa en klockan halv nio. Kanonbra start på dagen helt enkelt!


bored

Har man inget bättre för sig så kan man alltid käka upp sin chokladkalender, har man tråkigt så har man....


10 december

Haft en najs dag, namsdag o allt.
 Drog in till stan och fikade med Malin, Fanny och Jenny. Malin sticker ju till sälen imon, så fick bli en hej då fika för henne! Sen på kvällen kom Jocke<3 och höll mig lite sällskap!

btw: hade en sjuuukt konstig sexdröm inatt!



bye bye malleballe. Gonna miss you!


pommes?!

Drog in till stan och solade. Efteråt så luktade jag pommes som fan, va hände där liksom?! brukar mest lukta svett och bränt skinn när jag har solat. Men ja jag lukar ju hellre pommes än svett. Hmm blev skitsugen på pommes nu bara för det!


I HATE THIS

Kan man ha tråkigare liv än mig? Jag är så uttråkad så jag vet inte var jag ska ta vägen! Hatar mitt liv just för tillfället! Hade jag haft pengar så hade jag skaffat mig ett träningskort så hade jag haft nått att göra om dagarna, plus att jag hade blivit snygg på köpet! Äh va fuck, jag drar o solar, blir jag också lite snygg av!


Lussisar

Jag och mamma bakade en jävla massa lussebullar ikväll. Dom var riktigt snygga innan jag satte in dom i ugnen, men sen så blev dom lite brända o mysko i formen, men skitsamma, dom var rikigt goda iallafall, de e ju de viktigaste liksom ;)


Bra slut på en kass helg!

Har haft en riktigt rövig helg! fick som sagt urinvägsinfektion på fredagen o va trött som ett as, så jag o mimmi hade myskväll med idol och flickan som lekte med elden.
På lördagen va jag mest förbannad hela dagen och kvällen och ville inte göra ettt piss. Lite julklappsshopping hann jag dock med!
Och ikväll har jag hängt hos Jocke all night. Var ute och gick en runda, eller ja, jag o Fanny gick tillsammans o killarna gick typ 20 meter bakom. Missade två bussar när jag skulle hem, bra malin!
Helgen slutade jävligt mycke bättre än den började iallfall!



NOOO!

Drog hem till Jocke igårkväll och hade det mysigt. Drog hem vi tio i morse för han skulle åka till Göteborg över helgen.
Mindre mysigt är då att jag känner att jag har urinvägsinfektion på g, IGEN! Får se om de försvinner av sig själv i helgen, annars blir det att dra till vårdcentralen på måndag igen. Va ju nästan hela två veckor sen jag var där sist, har ju varit där så mycke de senaste månaderna så dom måste ju sakna mig nu!

PEACE OUT


I´m so gooood!

Jag har börjat med att ta en promenad varje dag, iförsig bara gjort det i två dara, men ändå. Känner mig riktigt duktig och hoppas att jag håller mig så här duktig, ptjaa, typ hela livet ut hade ju varit bra!

Imon blir det först solning med Malin. Ska gå hela vägen upp för långvinkelsbacken, vilket inte ska bli lika kul, men men, får bli min promenad för dagen.
Sen blir det Hej då fika för Paui som drar till Sälen på torsdag och är borta i sex månader!!!
GONNA MISS YOU BIATCH!
 


RSS 2.0