So happy I could die

Fick en jävligt positiv överraskning i brevlådan presic, och det gjorde min dag jävligt mycket bättre!


28 APRIL

Efter jobb idag så drog jag imon H&M en sväng. Meningen var att jag skulle köpa saltvattenspray och ett puder, men det slutade med att jga kom hem med två klänningar och ett linne, och glömde såklart bort att köpa det jag skulle köpa från början, bra Malin!!
Fick även sms från Another pretty face, där jag var på informationsmöte igår, att dom ville träffa mig igen, så ska dit imorgon kl 15!

I wanna do something you can't imagine

Igår kväll sökte jag ett jobb, och sen typ vid tolv på natten får jag ett sms om att jag kan komma dit på något informationsmöte kl 15 nästa dag. Skulle jobbat till 16 idag, men man har ju en snäll chef så fick gå iväg tidigare. Mötte Malin och vi gick dit tillsammans. det verkade faktikst jävligt kul, så får hoppas att dom ringer tillbaka snart!
Sen blev det en fika, smoothie och kladdis. Paulina kom också. Var egentligen meningen att vi skulle köpa present till Malin, men det sket sig, dels för att hon var med, och dels för att vi fastnade inne på Scorett och sen provade vi en hel hög med kläder på H&M.
Nu ska jag tvätta bort allt äckligt sminka och sen ligga i soffan hela kvällen, sov som en röv inatt så är jävligt trött!


Hollywood

Fy fan vilken jävulsk huvudvärk jag har! hade det typ dagligen innan, men nu förtiden har jag det bara när jag är bakis. Men blöö det är förjävla tråkigt, könner mig helt död! Men nu är det Hollywood fuar, det blir jag nog lite piggare av hoppas jag!


26 APRIL

Har jobbat idag, och ska jobba även imorgon och på onsdag, money money money!


Can I take ya home, where we can be alone

Fuck vad trött jag är idag! Sitter hemma hos Jocke nu, jag var precis ute och gick med hunden en sväng, så lite piggare har jag nog blivit iallafall. Har sovit som en röv inatt, hade ändå druckigt och då brukar jag somna jävligt fort, men inte inatt.
Igår så klippte Fanny mig, det behövdes verkligen, såg ut som fan. Sen glodde vi lite fotboll efter det. Drog hem till Jocke igen och så körde vi ut till Vallåkra och grillade, drack vin och spelade spel, mycket mysigt.
Nu ska jag lägga mig på spikmattan för jag har förjävla ont i ryggen, ska jobba imon och kommer ju dö om jag har såhär ont då!

Love

Gaaahhh fy fan va skönt det va att lägga sig i sängen under duntäcket, är fortfarande skitfrusen! Hade ju dock varit ännu bättre och mycket mysigare om Jockisen var här och kunde värma mig lite!


HIF

Har hängt med Paui hela dagen, var en sväng på väla och sen drog vi och kollade HIF. Trodde inte jag skulle frysa men fy fan va kallt det var! Skorna läckte och då började jag frysa i hela kroppen, ville faktiskt dö ett litet tag där! Men skit i det, HIF vann och det är det som är det viktigaste!


I'm living for something now

Fy fan va seg jag har varit hela dagen! Skulle jobba kl 16 och fram till dess gjorde jag fan inte ett piss. Jobbade ändå bara i två timmar men tiden gick sjukt långsamt. Har iallfall fått tre tider till som jag ska jobba, lite positivt iallafall.
Helgen var mys iallafall, varit hos Jockis hela helgen, m m m I love den killen asså!


I want my dress

Aaahh va jag hatar mig själv ibland! Såg världens finaste klänning igår som jag tänkte beställa, men pallade inte gör det igår kväll så tänkte göra dte idag istället. Så nu när jag väl ska beställa den så är den såklart slut i min storlek. Man ska fan aldrig skjuta fram saker, men det lär jag mig ju aldrig!


15 APRIL

Har jobbat från 13-18 idag, sjukt segt att stå inne hela dagen när det är så fint väder ute, men jag ska inte klaga, I need money liksom!


Mysdag!

Drog in till stan vid ett tiden och träffade Malleballe! Käkade god lunch på Wayne´s där vi även blev uppraggade av en äcklig fransman som knappt kunde snacka engelska. Ville ge oss sitt visitkort och gå ut med oss, väldigt skum kille, så vi tog vårat iste och kutade iväg! Kollade runt i affärer och det slutade med att jag köpte en jeansjacka, en kjol och ett par trosor, var ju verkligen inte alls meningen att jag skulle shoppa idag!
Sen kom Fanny och då gick vi till Ebbas och fikade. krängde i mig tre kulor glass med grädde och sylt, så nu är jag äckligt mätt! Funderar på att gå en sväng i det fina vädret, om jag orkar resa mig dvs!


why did I do that?

okej, skulle verkligen inte ätit den sista muffinsen, mår jävligt illa nu!


I like the way you touch me there

Idag var jag jävligt duktig och sprang en runda, sen så ställde jag mig och började baka muffins, verkligen jättebra Malin! Men dom blev förjävla goda, jag är fakitkst världsbäst på att baka muffins! Äh va fan, jag måste nog gå och kränga en eller två till nu bara för det!

I love your smile

Fan va mys helg jag har haft! Igår var det så jävla fint väder, riktigt varmt. Vi grillade och satt ute och åt. Sen drog vi ner till stranden och satt där ända till solen gick ner, och sen lite lite film på det, supermys ju!
Idag så ska jag vill Vårdcentralen kl 15.10, så tänkte bara ta det lungt fram till då, sitta ute i solen och bara ha det skönt. Sen efter vårdcentralen så drar jag in till stan och hänger med Paui ett tag, ganska okej måndag ändå!


FUCK

Wohooo, urinvägsinfektion igen, love my life!

10 APRIL

Sitter hemma hos Jocke nu, och jag mår typ illa eller nått, skitmysko känsla är det iallafall. Innan idag så var vi på hans pappas jobb som hade öppet hus, fick god mat och tog mig även två glas vin, får ju passa på när det är gratis liksom. Stack till Väla efter det och jag kände av vinet som fan, att gå på väla och va lite salongsberusad klockan  16 är inget man gör dagligen precis.
Igår så åt vi middag hos Vigges pappa, skitgod mat och en massa rödvin, i like!
Nu sitter vi här och väntar p att El clasico ska börja! och jag ska försöka bli av med illamåendet!

8 APRIL

Är som sagt i Göteborg nu och har det skitmysigt! Vädret är dock jävligt grått och tråkigt, men skit i det. Kom hit i gårkväll och då stack vi ut och käka lite. Åt världens godaste räkmacka, jävlar i helvete vad god den var, stor som ett hus och en jävla massa rökor, i like!
Jag och Jenni kom hem för ett litet tag sen, har varit i stan hela dagen. Har hittat en del fina saker som jag verkligen behövde, har ju för fan inga kläder att ta på mig om dagarna!

Göteborg

Blev ingen klippning idag, men skit i det! Blev iallfall jävligt najs sushi med världens bästa Fanny! Kl 16.30 drar jag in till stan igen för att lyssna på nått seminarium om den utbildningen jag vill gå, ska faktiskt bli intressant. Min ansökning ska jag också skicka in idag hade jag tänkt! Efter det så kommer syrran och hämtar mig så drar vi till Göteborg lite sådär spontant, kommer hem igen på fredag förmiddag. Ska bli myspys!


7 APRIL

Drar in till stan en sväng i det fina vädret och käkar lunch med Fanny, sen ska hon klippa mig!


boring day!

Jag har haft en jävligt ohändelserik dag! Verkligen inte gjort ett piss! Det ända spännande som hänt idag var att jag såg en mus springa över terassen, verkligen askul dag!


Good night ?

Varför är det alltid så att man är trött som ett as på dagen och sen när man väl ska sova så är man svinpigg? sjukt irriterande! Och att sova ensam är fan inte kul alls, tycker inte om att ligga helt ensam i mörkret. Vill ha min Jockis brevid mig, blir ju så mycket mysigare då, och jag passar liksom så perfekt i hans armar. Sen luktar han ju så himla gott så det gör allting ännu bättre ;)


Only an angel could be so unusual

Har haft en bra helg, som alltid! Har sovit hos Jockis tre nätt och det bästa är fan att jag har somnat och sen sovit hela nätterna utan att vakna, så jävla gött. Har nog sovit i någon konstig ställnig för har asont i nacken, fan ont i hela kroppen nu när jag känner efter.
Vi var ute och letade påskägg igår, och jag är riktigt kass på att leta! 
Jocke stack och jobbade lite idag så jag drog hem och sen blev det en sväng till Väla. Hittade mig en tröja som fick följa med hem, men får slänga den i tvätten dirr för den lukar sjukt äckligt!
Nu sitter jag här och glor Pearl harbor på tv och kränger mitt påskägg.


My lips make you wanna have a taste

Nu drar jag hem till Jockis som antagligen är bakis som ett as, så det blir att jag får köra och köpa bakis mat direkt när jag kommer dit! Men han får fan piggna till för det är sjukt fint väder och jag är sugen på att hitta på nått!


Run bitch

Fick för mig att dra ut och springa helt plötsligt, det är INTE ofta det händer! Men jävlar vad jag hade motvind, sprang och sprang men kom fan ingenstan känndes det som. Och att min kondition verkligen suger och att jag är så anfådd att jag håller på att dö efter fem meter gör ju inte saken bättre! Men det ska det fan i mig bli ändring på. Från och med nu ska jag ut och springa varje gång jag inte har något att göra, vilket är typ hela tiden, men ja, jag ska iallfall försöka, får se hur länge detta håller!


I LOVE YOU LIKE A FAT KID LOVES CAKE


RSS 2.0