PÅÅÅÅÅSK

Min påskhelg har varit riktigt kanon! Mys på Hampan, grillning, fest och världens megafylla, solat hela dagarna och myst med världens finaste Selma.


16 APRIL

Igårkväll var jag och Paui hemma hos Mp. Inte okej att det var första gången jag var i deras nya hus, men sjukt mysigt var där iallfall. Vi käkade skitgod sallad, krängde choklad och drack vin såklart. Fick skjuts av paui hem till jocke.
Vaknade halv sju imorse när jocke skulle gå upp. Somnade om och vaknade av att Jocke ringde och väckte mig halv elva, har inte sovit så länge på skitlänge, sköt var det iallfall.
 


USA, HERE WE COME

Okej, lillsyrran har vunnit två flygbiljetter till USA, hur najs?!? Så senare i år drar systrarna Andersson till USA. Får köpa en biljett till så alla tre kan åka med. Min syrra inte inte helt fel att ha ibland om jag får säga det själv!


6 APRIL

LOOOOOVE


4 APRIL

Min helg var riktigt bra. Blev hämtad på jobb i fredags av Jenni och Mimmi och så åkte vi direkt till Göteborg. gick ut och åt på ett svinbra ställe som även senare blev en nattklubb. Maten var rikigt god och drinkarna var stora, det gillas. På lördagen så hade Jennis bil slutat fungera så vi fick ringa efter en bärgningsbil och sen fick vi en lånebil, jävla massa meck. Kom sen äntligen in till stan och jag köpte bara ett par solglasögon, jag som ville köpa en massa!
Sen körde jag och Mimmi hemm till skåneland och på kvällen stack jag och Jocke till Fanny och Stringan. Fick god mat och spelade roliga spel, perfekt mysig lördag kväll!


RSS 2.0