I think I´m gonna die

Fy fan, nu måste jag börja gå upp riktigt jävla tidigt på mornarna. Dom vill helst att jag ska börja jobba kl 6, men bussarna går inte så tidigt och jag har ju ingen bil, så får börja sju istället. Bussen går kl 6 så ja, jag får väl gå upp vid halv eller nått. Vet inte rikitgt hur jag ska överleva detta, men får tänka på lönen så känns det liiite bättre iallfall. Så det blir att lägga sig tidigt om kvällarna.

Your kisses are so sweet

Jag är så sjukt trött just nu, fattar inte varför jag sitter här istället för att sova.
Hade iallafall en svintråkig fredag och sov riktigt jävla kass. När klockan ringde kl 6 på lördagen var jag verkligen inte alls pepp på att jobba, fy fan, ville bara dö. Jobbade till tolv sen stack jag hem till Jocke igen och sov.
På kvällen var vi på 20 års fest. Blev full som en kastrull och mådde jävligt dåligt när jag gick o la mig, snurrade i skallen och spannen fick stå brevid mig. Men när jag vaknade i morse, eller ja, morgon var det inte, klockan var väl ett eller nått, var jag inte alls bakis, så himla skönt. Har bara tagit det lugnt idag och myst med min älskling.
Nu ska jag sova så jag är pigg på jobb!

WHATEVER

Drog till väla en sväng och tänkte spendera lönen, gick ju sådär kan jag säga. Väla och Helsingborg har så sjukt tråkiga affärer, tycker att väla kan bli färdigbyggt nu.  Köpte iallfall två t-shirts, va väl inte så jättesnygga egentligen kanske, köpte mest dom bara för att jag var förbannad över att jag inte hittat nått annat. Strumpbyxor och trosor fick också följa med hem.
Imorgon är det fredag, skönt som fan. hatar mitt jobb för tillfället så det ska bli gött med helg!

The way you turn me on

Var riktigt tråkigt på jobb idag! Men fick en fet lön så det gjorde inte så mycket att det var tråkigt. Imon blir det Väla och spendera lite money, behöver verkligen nya kläder, skor, jackor, ja jag behöver fan allt.
Idag kom min OC box som jag beställde för någon dag sen, så den ska jag kolla lite på nu. Kan dock inte kolla på min nya tv eftersom jag inte har hunnit köpa nån dvd,.
Sen drar jag hem till jocke och sover där, så mys!


I finally found you, my missing puzzle piece

Jag har blivit lite dålig på att uppdatera tycker jag. Men det händer inte sådär jättemycket intressant i mitt liv just nu, så har inget att skriva om precis. Det enda jag kan säga är att jag vill att det bli onsdag så jag kan få min löööön! Det första jag ska köpa är en tv!
Imorgon ska vi börja med alla julskinkor på jobb, fy faaan, ser inte fram emot detta, kommer bli en massa övertid och jobba på söndagar, fast de e goa pengar ju!
Nu ska jag fortsätta glo på danska paradise hotel!

19 AUGUSTI

Stack driekt hem till Jocke efter jobb igår, glodde lite fotboll mitt ute i ingenstans i ösregn.
Sen kom jag på att det inte är sommartidtabellen som gäller på bussarna längre, och dom går ju inte alls lika bra nu som dom gjorde innan. Så fick gå upp och ta bussen mycke tidigare än vanligt, men vad gör man inte för att få sova brevid sin älskling?
Var svintrött när jag vaknade och ville bara ligga kvar och mysa i sängen. Drog till jobb och hade inte alls mycket att göra så dagen har gått långsamt. När jag kom hem satt Paui utanför och väntade på mig. Vi lagade lite mat, gjorde negerbollar, glodde film och snackade massa skit, myyys!

hate this day

Fy fan va tråkigt det var på jobb idag, inte alls mycke att göra. Och när jag skulle gå till bussen så var det svinkallt och blåsigt, så då blev jag irriterad för det. Och sen när jag väl kommer in till stan och ska hoppa på 219, ja då får jag vänta på den i typ 35 min. Den skulle gå tjugo i men tydligen hade den inte lust att komma då, hatar när den gör så. Min irritation blev ju inte bättre av att jag höll på att svälta ihjäl och verkligen behövde gå på toa, riktigt javla tråkig dag. Och nu funkar tydligen inte scrollaren på min data heller, ingenting går som jag vill idag!

You and me and a bottle of wine

Söndag igen, och jobb imon. En hel jävla vecka kvar tills det är fredag igen, döda mig!
I fredags åkte jag direkt hem till Paulina efter jobb, sen mötte vi upp Malin och drog till haket och käkade. Sen blev det en sväng till docken, hur mys som helst. Drog hem till Jocke efter det.
På lördagen var vi nere och gick en sväng på Råå och sen käkade vi en jävla massa kräftor. Somnade typ kvart i elva så det var en väldigt lungt lördag.
Idag har det inte hänt så mycket heller. Var ens väng på väla men hittade som vanligt ingenting, där är bara en massa tråkiga rea saker. Har mest tagit det lugnt och krängt negerbollar hela dagen.
Nu ska jag sova så jag är pigg på jobb imon, good night!


You´re my everything

Haft en ganska bra dag på jobb idag. Mycket att göra som vanligt. Fick dock reda på en dålig sak. Eftersom det har brunnit så ska dom sanera hela byggnade så just nu har vi kök och omklädningsrum i baracker, men nu ska vi tydligen få bajamajor också, i typ fyra månader ska vi ha det, kuuuul!
Gött som fan att det är fredag imon. Blir Haket med Paui och Malin kl 19, skitmys ju! Sen blir det hem till jockelove!
Nu ska jag hämta min cykel som jag som vanligt har glömt på busshållplatsen!


NOT AGAIN

Jag har åkt på världens urinvägsinfektion igen, så idag ä jag hemma fån jobb. Hatar mitt jobb men jag vill ju ändå va där, behöver pengar ju.
Har innte haft urinvägsinfektion sen i januari så jag hade fan glömt hur jävla ont det gör, vill faktiskt dö, att kissa blod är inte kul alls! Ska till doktorn 11.10 så då får jag penicillin, så imon kan jag jobba igen.

7 AUGUSTI

Svinvarmt ute idag! Men jag bestämde mig för att dra till väla, får ju passa på vär jag väl har tid. Hade tänkte köpa upp hela Väla men vad fan kommer jag hem med, en liten jävla klubba för fem spänn som jag käkade upp lika fort, inte riktigt vad jag hade planerat precis.
Slängde mig i solstolen när jag kom hem och nu ska jag snart dra hem till Jocke för lite middag och sånt!
Imorgon blir det jobb igen, asmycket att göra. Men att jobba på söndagar ger ju dubbelt betalt så jag klagar inte, och det är bara fyra timmar ändå så ganska soft.

4 Augusti

Igår efter jobb också jag hem till Jocke och där stod på maten färdig och väntade på mig, sjukt skönt och sjukt gott, det är ju tur att nån av oss kan laga mat!
Sov där och innan jag gick o la mig så tänkte jag kolla om jag verkligen hade satt igång alarmet, men pallade inte. Skulle verkligen gjort det för jag hade inte satt igång det. Som tur var vaknade jag av mig själv och fick lite smått panik först, men jag hann som tur var.
Nu är jag hemma och har en jävla huvudvärk, är för trött för att laga mat och funderar på att lägga mig i soffan och dö ett tag, så ska nog göra det nu!

Och grattis till mamma som fyller år idag förresten!

You and me belong together

Idag har varit en jävligt bra dag! Vet inte riktigt varför, men jag har varit på asbra humör hela dagen, inte allt för ofta jag är det liksom.
Kom hem från jobb för ett litet tag sen och gjorde mat direkt. Eller ja, kokade pasta och gjorde kall sås med creme fraiche och lite kryddor, och laxen var färdig stekt, så bara att värma den i mikron. Inte så svårt kanske, men när jag står framför spisen så kan fan allt gå åt helvet! Pastan kokade jag lite för kort tid och såsen smakade alldeles för mycket citronpeppar, men va fan, jag gjorde mat com gick att äta, helt jävla amazing ju!!
Nu ska jag samsuga hela huset sen hoppa in i duchen och sen blir det fan i mig lite OC på det. Sen kommer min Bibbakim och håller mig sällskap, har ju faktikst 11 månader idag, så congrats till oss!

För trött för att komma på rubrik

Då var det söndag igen, gillas inte. Fem hela jävla dagar kvar tills det är fredag igen!
Har hängt på festivalen typ hela helgen, käkat langos och våfflor, druckigt cider och lyssnat på Gyllene tider och Timbuktu, helt okej liksom!
Imon är det jobb igen, brann där i fredags så får se hur det ser ut där imon.
Familjen åkert ill Berlin imon och lämnar mig här hemma, verkligen skitschysst, vill ju också till Berlin!
Så jag ska klara mig själv här hemma ett tag, får se hur det kommer gå, laga mat är ju inte min starka sida precis. Hoppas iallfall att jag får sällskap av min fina man på kvällarna och nättern, gillar inte att vara själv ju!


RSS 2.0