And then we kiss

Har varit jävligt seg och lite småbakis hela dagen och bara myst med Jocke all day long. Och by the way, idag är det precis ett år sen vi träffades för första gången, inte illa! Tiden går jävligt fort, minns det som igår, eller vänta, gör jag det? kommer ju inte ihåg sådär jättemycket från slutet av den kvällen, men det var en jävligt bra kväll iallfall
Nu har jag rövigt ont i magen så ska hoppa ner i bingen.
GOD NIGHT


FRIDAY

Har varit på arbetsförmedlingen, tränat, solat, och fixat lite annat småskit. Och allt detta hade jag gjort klart vid ca 13.30, fan vad effektiv jag är asså!!!


My day so far

Händelserik förmiddag! Tränat, svimmat och fått höra att jag ser handikappad ut, tack för den!!


25 februari

Nu drar jag iväg och skaffar mig lite muskler! Har fan inte tränat på typ ett år, inte okej att jag typ blir anfådd av att kliva ur sängen, men det ska det bli ändring på nu!

CIAAAOOO

Lite gladare

Okej, min lilla tripp till Väla gjorde mig faktiskt lite gladare. Kom dock inte hem med så mycket kul. Blev lite nya träningskläder som ska användas imon ;)
Fick reda på en sak precis som gjorde mig ännu gladare. Ska nämligen jobba några dagar nästa veckan, asbra, I need money!!


Välaaaa

Nu drar jag en sväng till Väla och hoppas att jag kommer hem med en massa kul, shopping gör en alltid glad, och det är just vad jag behöver bli!!


Work out

Har sagt ganska så länge att jag ska börja träna, men får ju aldrig tummen ur röven, men nu jävlar! Har fixat 5 gratis träningar på SATS, sen efter det så får jag ju fan ta och skaffa mig ett träningskort. Det jag ska träna upp är rumpan, låren,ryggen, armarna och magen, okej, det var ju typ hela kroppen, men ja ni fattar!


CONGRATS

Grattis din lilla skitunge, 18 år, inte illa asså!
 


I will wrap you in my arms

Nu går jag och lägger mig i min egen säng, efter att ha sovit hos Jocke fyra nätter i rad så känns det jävligt ensamt och tomt, gillas inte alls!



LOVE YOU


Just take it off

Sitter hemma och har tråkigt nu. Är jävligt trött och funderar på att gå och lägga mig, men är samtidigt jävligt rastlös och vill hitta på något, lite jobbigt läge!
Har varit hos Jockisen hela dagen och sen drog vi till Väla så jag fick köpt mn present till Mimmi som fyller 18 imon, sen hem hit och käka lite korvstroganoff.

Jag har skitont bakom ögat, eller typ i skelettet. Innan gjorde det bara ont när jag hostade eller nös, men nu gör det fan ont hela tiden, jävligt mysko!



Myspys

Har bott hos Jocke sen i trosdags, gick ut med hunden och sånt på fredagen eftersom Jocke jobbar och hans föräldrar är bortresta. Faktiskt skönt att gå ut och gå med en hund, kan bero på att det var hyfsat fint väder då, hade det ösregant och blåst som fan, hade jag nog inte tyckt att de var lika kul dock.

Idag så åkte jag hem till farmor vid 16 tiden för hon fyller hela 79 år, jäclar i helvete vad tiden går! Krängde kakor och tårta. Kom hem för ett litet tag sen och sitter och väntar på tacos, sen drar jag hem till Jocke igen ;)

LATEEEEER

You´re gorgeous

Nä, nu tar jag bilen och ger mig ut i snöstormen, wish me luck!

what the fuck?

Vad fan hände med min hjärna precis? Jag blev lite sugen på att skaffa sillisar, har nog aldrig hänt innan faktiskt! I like my small boobies juu!


17 februari

Satt och hade skittråkigt innan och skulle få skjuts in till stan så jag kunde sola, men just när jag har som tråkigast så ringer Fanny, räddaren i nöden, och vill ha en liten fikadate, och det ville jag ju såklart!
Fixade även så vi fick nya Kingston kort. Och sen blev det en 20 minutare i solariet där jag höll på att somna.

Nu sitter jag här och på dåligt humör och lite småirriterad på allt och alla. Väntar bara på att Vänner ska börja, det blir jag alltid glad av iallfall!


16 februari

Nä va fan! Nu är mitt liv lika tråkigt som det var för en månad sen! Var sjukt uttråkad innan, så drog in till stan. Ett linne, leggings och trosor fick hänga med mig hem, det gjorde mig lite gladare iallfall.
Har blivit äckligt förkyld, eller rättare sagt, den förkylningen jag haft i typ två månader nu har blivit värre. Vaknade av att jag inte kunde andas och sen kunde jag såklart inte somna om ordentligt.



In the darkness there's so much I wanna do

Whaaa fan va skönt det är att vara hemma!  Har typ inte varit hemma sen i tordags.
Fick hoppa in och jobba idag för det var en som va sjuk, just nu gör jag allt för att få pengar, så jag klagar inte.

Vad har mer hänt i mitt liv de senaste dagarna då? Inte så där jättemycket. Alla ♥ dag i söndags, nog årets mest onödiga och överskaddade dag faktiskt. Men det var en mysig ändå. Vaknade hos Jocke och fick frukost på sängen, eller ja, tårta på sängen av världens bästa pojkvän.  

Klockan är 20.10 och jag funderar fan på att gå och lägga mig, men först ska jag kränga lite äppelpaj ;)


fika fika fikaaaa

Träffade äntligen MP (hmm, sen när kallar jag henne för MP?) gick en sväng på stan och sen blev det en fika, Fanny och Romare kom också, väldigt kul! Åt en smoothie och en cheescake, sen fick jag och Malin för oss att dela på en räkmacka, den var sjukt god, men fy faaan va jag är mätt nu! Malle var schysst och skjutsade mig hem, sen var det bara att hoppa in i bilen och köra tlll Jocke!

Var inne på H&M en sväng, där Fanny hittade en en väldigt ful keps och en jävla massa brillor!


CONGRATS

Får ju säga grattis till daddycool som fyller år idag!
Har krängt tårta så nu håller magen på att explodera!


I'll do the naughty things you like

Nää men fan va dom inte va lika fina på bild! Jävligt mycket hetare i verkligheten!
 Men vet i fan om jag ska behålla dom eller inte, 699 kr har jag egentligen inte riktigt råd med just nu. Öppet köp i tre veckor, så jag har ju lite tid kvar att tänka!



fucking hot

Har köpt ett par rövigt snygga skor! Bild kommer sooooon!


looong day

Kom hem frå jobb för ca 30 min sen. Har haft nån workshop elelr vad fan dom nu kallade det, till kl 21. Lärde mig ganska mycket så det var ju positivt.
Har varit den segaste dagen på länge. Började kl 13 så det var ju skönt, men sen har klockan segat sig fram vääääldigt långsamt, och sen en fet huvudvärk på det är ju verkligen kanonkul!
Skar mig även på en sax idag igen. Kännde det inte alls förrän jag märkte att handen var helt blöt och tittar då ner och ser att det pissar blod, sen ville det ju aldrig sluta blöda heller.
Pappa hämtade mig iallfall kl 21, och då fick jag köra den nya bilen hem, den var faktikst mycket finare än vad jag trodde.
Nu sitter jag här i sängen, trött som ett as och med ett handikappat finger och en mobil som jag ha rlust att slänga i väggen, en riktiogt bar kväll med andra ord ;)

mobiljävel

Tänkte bara säga att min mobil är dum i huvet och batteriet laddar ur helt på bara en dag, lite småjobbigt sådär, och det gör mig jävligt irriterad!


sleep

Jag är ganska happy, har kunnat sova i helgen, hallelujah moment! Dock inte så mycket, men still! Vaknade vid 6 i fredags och tyckte det var väldigt ljust i rummet och tänkte då att klockan måste va typ 11, men nä, vänder mig om och ser att det är värmenljusen som vi glömt släcka som fortfarande lyser.
Och i lördags så vaknar jag av att Jocke kommer hem 3.45, han kryper in på golvet och och tänder taklampan och är äckligt packad, sen hoppar han på mig och det visade sig att han bara spelade för att skrämma mig lite! Somnade om och vaknade vid 8, såhär mcyket har jag inte sovit på en helg på jävligt länge!



spontanare

Blöö, jag e lite småbakis. Blev en jävligt spontan utgång igår, spontanare är alltid roliga!
Är hemma hos Jocke nu, och jag tänker inte åka hem på länge, mamma är hemma och har vinterkräksjukan så jag håller mig borta tills hon är frisk!
Klockan är redan halv två nästan och vi har väl inte gjort något vettigt alls idag. Är sjukt sugen på en fet bakadpotatis,  så blir nog attköra och köpa en snart ;)

CIAOOOOO

Melissa fucking horn

Fy fan vad jag är trött på den jävla Melissa Horn! har inte tyckt om henne från början och typ aldrig lyssnat på hennes låtar, men nu på VILA så är det samma jävla skivor som, spelas dag ut och dag in, så nu kan jag alla hennes låtar utantill och går och sjunger på dom hela tiden, lite småjobbigt!


Är sååå sugen på att åka utomlands!


Baking!

Står i mitt blommiga asfula förkläde och bakar muffins, känner mig som Bree i desperate housewives.




Har ett problem: Får inte loss ena vispen!


I never knew that I could be in love like this

090902
 


snow

What the fuck händer med vädret?! Var soligt i morse och nu är det världens snöstorm, höll på att blåsa iväg innan! Så jävla trött på snön nu, give me summer!!!

Ska inte göra ett piss ikväll, tänker sitta i soffan och inte röra mig ur fläcken. Glo Paradise finalen, vet dock redan vem som vinner, men men, det är min plan för ikväll!


Exposed

Fy fan vad jag är trött på VILA kläder nu! Har inte varit inne i nån annan affär på över två veckor, katastrof! Men idag så hade jag lite tid, så fick med mig en tröja och en mascara hem.

Sitter och kollar på Outsiders nu, riktigt mysko folk! Hur fan kan man va rädd för feta människor, visst dom är ganska skabbiga men dom är väl fan inte farliga? Och kvinnliga bodybuilders, fy faaan va fult!

Haha älskar MAX ny reklam med Maria Montazami!

RSS 2.0