So tired

Jag är äckligt jävla strött idag. Pallar inte göra ett piss. Ska köra in til stan och lägga mig i solariet och sova där i 20 min, se hem och glo TV, fan va skönt!


27 JULI

Träffade Paui direkt efter jobb, käkade Max och gick på bio och såg Eclipse, inte helt fel en tisdag kväll.
Är cptrött nu och ska sova. Vill inte alls jobba imon, har svinmycket att göra, ska iallfall träffa jockelove efter så har iallfall nånting kul att se fram emot!


Sunday bloody sunday

Igår var jag på världens coolaste rockbröllop. Brudparet kom in på motorcyklar och hon var klädd i svart och han i vitt. Alla var rockar och svinsnygga! Jockes pappa serverade maten och vi hjälpte till, så det var därför vi var där.
Efter det så blev det utgång. Jag blev svninigt full och åkte hem vid typ kvart över tolv. Jocke hjälpte mig hem och sen drog han in till stan igen. Trodde jag skulle vara riktigt bakis idag som jag alltid är, men jag mår verkligen asbra idag, fattar ingenting! Sjukt skönt iallafall.
N gör viinget vettigt alls, ligger i sängen och glor tv, är sjukt sugen på godis dock, så får väl dra till Maxi snart.

Vitlök!

Jag älskar dig mest av allt! <3

/ Din Jocke

Malin var både jättefull & beautiful igår på samma gång!
PUSS!

Congrats sis

Blev hämtade av Jocke istan direkt efter jobb igår. Stack hem hit, käkade tacos, glass och hade det mysigt. Han sov här och snäll som han är så skjutsade han mig till jobb idag, så fick sova en timme längre. Han är för snäll min pojkvän asså!
Kom typ precis hem och borde verkligen duscha nu. Syrran fyller år idag så grattis till henne. Här är en massa folk nu så jag vet i fan vad jag gör framför datorn!
LATEEEER

Whatever

Dagen på jobb har faktiskt gått ganska fort, skönt som fan! När jag kom hem så låg två klänningar och väntade på mig. Beställde dom från Nelly i lördags, sjuk snabb leverans ju! Dom va skitfina båda två, dock var den ena jävligt kort, men skitsamma.
Mitt liv är sjukt jävla tråkigt just nu, så har inte så jättemycke att skriva, vilket innebär att min blogg är sjukt jävla astråkig!


I'm so fierce that it's so nuts

Blev käk på Pub Ro och sen glass på Sofierokiosken efter jobb, inte helt fel såhär på en måndag!


19 JULI

Då var det måndag och jobb igen. Börjar inte förrän tolv idag för den maskinen jag anväder slutade fungera i fredags och börjar inte funka förrän idag vid tolv, så då tyckte dom att jag kunde börja tolv, jag klagar inte.
Har även skrivit på papper och sånt så jag är anställd till första december, skönt att veta att jag har jobb framöver, men ändå jobbigt att veta att jag ska åka till det tråkiga stället i typ fyra månader till! men va fan, jga tjänar bra så ska inte klaga.
Helgen har varit bra. Grillade och sånt vid stranden i fredags. Lite småbakis på lördagen så tog det lungt och käkade glass och sen drog vi alla ner till Fannys båt och mös och sen hem till henne och satt där hela kvällen. Blev inte mycke gjort på söndagen, ville till strandne men vädret var ju sådär. Helgen kund eju slutat bättre än vad den gjorde, men allt löste sig till slut som tur var.
Ny ska jag klä på mig och snart dra till jobb!

You're all I need

Idag efter jobb så blev man hämtad av mamma och pappa, asnajs med skjuts! När jag var hemma så satt Paulina här och väntade på mig. Drog till Sofierokisosken och krängde glass och sen satte v oss utanför Sofiero och lyssnade på The sounds, stör mig som fan på att jag inte köpte biljett, ville verkligen vara där inne!!
Nu ska jag snart sova och imon blir det jobb och sen direkt hem till Jockis!


I love you like a fat kid loves cake

Idag har jag varit riktigt glad och på bra humör! Var pigg och glad redan när jag vaknade. Superfint väder ute och att vakna upp brevid världens finaste människa är ju det bästa som finns. Pussade på mannen min och stack sen iväg till jobb. Har stått upp vid samma maskin i åtta timmar och gjort samma rörelser hela tiden, blev lite småsegt efter ett tag, det tyckte väl maskinen också för till slut började den bara jävlas och gjorde inte alls som jag ville. Var glad när jag äntligen fick åka hem, kom in till stan och missar såklar 219, så gick in och köpte en glass på Pistachia, gjorde det igår också, så mitt mål är att smaka alla glasssmaker dom har, återkommer när jag har kommit fram till vilken som är godast.
Nu är jag cptrött och ska glo Pretty little liars!


I want to spend each moment of the day with you

Dagen har gått ganska fort för en gång skull, har haft att göra typ hela tiden, förutom sista timmen. Har även skurit mig i fingret. Ändå varit där i lite mer än två veckor nu och först idag skär jag mig, inte illa, jag och knivar brukar liksom inte vara en bra kombo!
Höll på att dö när jag gick utanför dörren på jobb, vi har typ 12 grade där inne och att komma ut i denna värmen var fan som att gå in i en bastu!
Ska snart dra ner till stranden för ett litet kvällsdopp tror jag


11 JULI

Hängde på stranden all day long igår, drog ut med Jockes båt en sväng och dök från den, supermys ju! På kvällen blev det grill hos Fannybabe, riktigt mysigt var det!
Kom precis hem från stranden, köpte en pizza på vägen hem som jag krängt i mig. Ska hoppa in i duschen nu och sen ikväll blir det grill och fotboll!!

Mys på båten

Frog ner till Fannys båt igår kväll med alla brudarna, så mys. Massa vin, kex, ost och skratt. Love mina tjejer! Jag och Malin gick såklart vilse när vi skulle hem. Jag var helt hunda på att jag visste vägen, men har bara gått där på dagen och allting blir fan helt annorlunda i mörkret och emd massa vin i kroppen. Hitta rätt en som tur var. Fick gå igenom världens mörkaste skog, var livrädda båda två. Kommer fram till busshållplatsen och på tidabellen står det inte att bussen ska gå, blev lite irriterade men sen kom den ändå, fatade ingenting. Malle hoppade på busen och jag vandrade vidare hem till Jocke. Han kom hem vi kvart i fyra, full som en jävla kastrull. Han ligger fortfarande och sover men får nog fan ta och väcka honom snart, har sjukt tråkigt!


Sex and sugar is the flavour

Drog till Jocke direkt efter jobb igår. Gjode ett nytt försök med att köpa glass, och alla glasskiosker var öppna som tur var, så satte oss på gröningen ett tag. Sen hem och mysa och glo fotboll.
Drog hem till syrrans lägenhet och sov där och sen upp och jobba igen. Har varit sjukt irriterad och på dåligt humör all day long, hatar när jag har sånna dagar!
Nu sitter mimmi här och vill att vi ska åka till väla en snabbis, har lite saker jag måste köpa!

6 JULI

Dagen har faktiskt gått hyfsat snabbt idag, kan bero på att jag har haft nått att göra hela tiden och därför inte tittat på klockan stup i kvarten.
Blev sjukt irriterad på en sak när jag åkte hem, ville nästan döda någon. Var väl ingen big deal egentligen, men har man världens mensvärk så blir fan allt tusen gånger värre!
Nu ska jag inte göra ett piss fram till 21.30 när jag måse åka och hämta mamma, sen snor jag syrrans lägenhet inatt så jag slipper ta bussen lika tidigt imorgonbitti!


I want to spend each moment of the day with you

Idag hatar jag verkligen mitt jobb! Hade verkligen inte ett piss att göra i början, sjukt jävla segt, och när vi väl får nått att göra känns det bara som att jag är i vägen hela tiden eftersom jag inte vet hur allting funkar, känner mig lite vilsen typ.
Fick iallfall skjuts hem av nån random snubbe på jobb, men jag tänker aldirg mer åka med honom, han var verkligen skitskum.
Och innan idag när jag stod och slängde ner köttfärs i plastpåsar så blev jag sjukt sugen på kinamat av någon anledning, och när man kommer hem så står det på bordet, pappa kan fakitkst läsa mina tankar ibland!
Ska snart dra till sofierokisoken och köpa en massa glass och lyssna lite på konserten som är där.


Feels like a million butterflies


Drog som sagt hem till pojkvännen min direkt efter jobb i fredags, vi hade faktiskt 10 månader då, inte illa asså! Gjord eingenting vettigt alls egentligen, invigde Mc donalds på ättekulla och träffade världens mest mysko människor utanför, skrattade som fan åt dom.
Hängde på stranden från 10.30 till typ 16.30 på lördagen. Dum som jag är så kom jag på att jag skulle smörja in fejjan alldeles för sen, så jag såg verkligen ut som en tomat. Drog hem till Jocke igen för att fixa rill oss och sen bar det av till Jennys och Myys 20 års fest. Efter mycket meck så tog jag och jockis taxi ner till stan, var inte en jävel ute så vi satte oss på knutan och tog bussen hem redan kvart över tolv, var äckligt trött så det var bara skönt att komma hem.
Blev inte stranden idag, istället blev det minigolf på råå camping. Mest chillat resten av dagen och sen käkat köttbullar, var sugen på det hela dagen så blev glad när det var det som serverades.
Nu sitter jag här hemma och saknar redan min älskling jättemycket, ganska sjukt att man kan sakna någon så mycket! 

Thank god it's friday

Jobbade idag, men på eftermiddagen så hade vi typ inget att göra, så jag fick sluta vid 16 istllet, riktigt skönt! Man har ju en snäll pojkvän som kom och hämtade mig i stan så jag slapp ta bussen hem till honom. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på ikväll, men just nu vill jag bara ha mat, annars tror jag faktiks att jag svälter ihjäl lite!

RSS 2.0